11/10/12

Εξωφρενικό: Η Χρυσή Αυγή ζητά ονόματα και διευθύνσεις για όλα τα παιδιά αλλοδαπών στους παιδικούς σταθμούς


Μόνο ως επικίνδυνο μπορεί να χαρακτηριστεί το αίτημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου να λάβει γνώση από το υπουργείο Εσωτερικών λεπτομερών στοιχείων για να τους αλλοδαπούς που φοιτούν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς ανά την Ελλάδα...

Υπενθυμίζεται πως με προεκλογική «υπόσχεση», ο ίδιος βουλευτής είχε πει πως εάν η Χρυσή Αυγή δυναμώσει θα πετά από όλους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα παιδιά αλλοδαπών για να πηγαίνουν εκεί τα ελληνόπουλα.
Σύμφωνα λοιπόν με ερώτηση του κ. Παναγιώταρου στην Βουλή προς τον υπουργό Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη και Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ζητά να πληροφορηθεί τα ακριβή στοιχεία των «αλλοδαπών βρεφών και νηπίων ανά χώρα προέλευσης που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς» στην Ελλάδα, αναφέρει το iefimerida.gr.
«Αν μπει, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους «λαθρομετανάστες» και τα παιδιά τους», είχε πει ο Χρυσαυγίτης βουλευτής σε προεκλογική συγκέντρωση στο Παλαιό Φάληρο και μάλιστα είχε καταχειροκροτηθεί από τους παρευρισκομένους.

Πηγή: http://troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου