11/10/12

Κουίκ: H δικαιοσύνη για μια ακόμα φορά ξεπέρασε με άμεσες ενέργειες το πολιτικό σύστημα με τις σάπιες ρίζες


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας την άμεση ενέργεια του Οικονομικού Εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη να ζητήσει να του αποσταλεί από τη Γαλλία βεβαιωμένο γνήσιο αντίγραφο της λίστας Φαλτσιάνι, έκανε την εξής δήλωση...

«Ο Οικονομικός Εισαγγελέας κ. Γρηγόρης Πεπόνης έκανε για μία ακόμα φορά, αυτό που για άλλους δεν είναι το αυτονόητο. Ζητά να του αποσταλεί από τη Γαλλία το αυθεντικό cd με τη λίστα Φαλτσιάνι.

Την περασμένη εβδομάδα, από το βήμα της Βουλής, στην Ολομέλεια, είχα προτείνει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο διά του Προεδρείου της να αναλάβει άμεση πρωτοβουλία, ζητώντας από τη Γαλλική Κυβέρνηση αυθεντικό αντίγραφο της λίστας που είχε παραδώσει η πρώην Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ και είχε χαθεί κάπου μεταξύ Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου.

Για μια ακόμη φορά η Δικαιοσύνη ξεπέρασε το πολιτικό σύστημα, το οποίο εννοεί με τις διάφορες κωλυσιεργίες του, σκόπιμες ή όχι, να αποδεικνύει συνέχεια στον κόσμο ότι έχει πολλές σάπιες ρίζες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου