9/11/12

Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση κρέμεται από μια κλωστή


Η κυβέρνηση Σαμαρά κρέμεται από μια κλωστή και δεν θα αντέξει, υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit, προσθέτοντας πως ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε πανικό...

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι το κόμμα του ήταν έτοιμο να κυβερνήσει από τις 18 Ιουνίου. «Αν δεν είχαν κινήσει θεούς και δαίμονες για να μας αποτρέψουν από την εξουσία, η Ελλάδα δε θα είχε τώρα ένα νέο Μνημόνιο. Θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που είμαστε σήμερα. Η χώρα έχασε μια ευκαιρία», σημείωσε και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβέρνηση στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά, υποστήριξε ότι ακολουθεί μία τελείως λανθασμένη στρατηγική, η οποία οδηγεί απευθείας σε αδιέξοδο. Δηλαδή, εξήγησε, ο Πρωθυπουργός εφαρμόζει πάντα αυτό το οποίο η τρόικα των δανειστών ζητεί και είναι ικανοποιημένος με ό,τι του δίνει κάθε φορά. Αυτό, συνέχισε, δεν έχει καμία σχέση με αυτό το οποίο ο ίδιος υποσχέθηκε πριν τις εκλογές, δηλαδή να επαναδιαπραγματευθεί με την τρόικα.

Τέλος ο κ. Τσίπρας εξέφρασε αμφιβολίες για το αν υπάρχει ένα ευρωπαϊκό σχέδιο για τη λύση της ελληνικής κρίσης και επανέλαβε ότι αυτό το πρόγραμμα δεν εφαρμόζεται.

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου