14/11/12

Δηλητηρίασαν άλογο μέσα στον Ιππικό Όμιλο Ιωαννίνων


Εξόντωσαν το άλογο της για να την εκδικηθούν;

Από την ιστοσελίδα www.firmani.gr πληροφορηθήκαμε ότι την περασμένη Κυριακή 11/10 εντός των εγκαταστάσεων του Ιππικού Ομίλου Νομού Ιωαννίνων μέλη του εντόπισαν μια φοράδα να ψυχορραγεί  Το ζώο έπεσε θύμα αδίστακτων ανθρώπων που το εξόντωσαν δηλητηριάζοντας το...

Αν και αμέσως ειδοποιήθηκε γιατρός αλλά και η Αστυνομία, για να εξακριβωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί, εντούτοις το άλογο δεν τα κατάφερε.

Δίνουν χρήματα σε όποιον τον αποκαλύψει!

Η Χριστίνα Τζαλαλή μιλώντας χθες στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 90,1» και τη Βίλιαν Στασινού, εμφανώς σοκαρισμένη και καταβεβλημένη από την κτηνωδία, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου και των αρχών, προκειμένου να βρεθούν εκείνοι που εξόντωσαν έτσι το ζώο της.
Ο πατέρας της κας Τζαλαλή είναι και πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Ιωαννίνων και ανακοίνωσε ότι θα δοθεί και χρηματική αμοιβή σ’ εκείνον που θα δώσει πληροφορίες, οι οποίες θα οδηγήσουν στον δράστη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χριστίνα Τζαλαλή κατήγγειλε πως δεχόταν απειλές, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι ενδεχομένως ο δράστης δεν αποκλείεται να σχετίζεται με το άθλημα των ιπποδρομιών και να έχει ενοχληθεί  από τις επιτυχίες της νεαρής αθλήτριας.
Να σημειωθεί  ότι οι δράστες ή ο δράστης μπαίνοντας στο χώρο με σκοπό να δηλητηριάσουν το άτυχο αλογάκι, χτύπησαν ακόμα και τα σκυλιά  που ζουν εκεί.



Πηγή: http://www.zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου