8/11/12

Αποκλειστικό: Η Ντροπολογία της Τροπολογίας

Οι διάδρομοι του...Ελ Αλαμειν έσφυζαν από την οργή των αναξιοπαθούντων του 16ου(μισθού) που "μάχονταν" για να μην περάσει η αδικία, που τους εξίσωνε μισθολογικά με τους "φτωχούς συγγενείς" στο δημόσιο.
Παρά τις περί του αντιθέτου διαψεύσεις, η "Ελεύθερη Γνώμη" πληροφορήθηκε από ψύχραιμο διαδρομιστή και στέλεχος της κυβέρνησης, ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση περιλαμβανόταν στον κατάλογο με τα περίφημα prior actions.
Έλεγε χαρακτηριστικά το κυβερνητικό στέλεχος πως άπαντες γνώριζαν για την συγκεκριμένη παρέμβαση, ωστόσο ο σχεδιασμός και υλοποίησή της έπρεπε ελεω...αυτοδιοίκητου να φέρει την υπογραφή της "διοίκησης" της Βουλής. Ηταν μάλιστα, υπογράμμιζε ο ίδιος παράγοντας, ενημερωμένη η τροϊκα για τη συγκεκριμένη αλλαγή, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε μαζί με το μεταφρασμένο και αμετάφραστο κείμενο του πολυνομοσχεδίου και τα συνημμένα των ρυθμίσεων με τα προαπαιτούμενα, να έχει μπει και η συγκεκριμένη διάταξη. Όταν έγινε αντιληπτή η απουσία της από το οικονομικό επιτελείο, αποφασίστηκε η άμεση ένταξή της, στο πακέτο με τα υπόλοιπα prior actions. Και serra serra...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου