18/3/12

Βαγγέλη κόψε και άλλα...

Από το πρωί σήμερα, υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι αποφασίσουν να διαθέσουν 2 ώρες από μια ηλιόλουστη μέρα και 2 ευρώ από όσα τους άφησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για να πάνε και να εκλέξουν     τον μοναδικό υποψήφιο για την προεδρία του κινήματος (λέμε τώρα), τον... αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλο.
Χιλιάδες κόσμου, όπως αντικειμενικά θα μας ενημερώσουν το βράδυ έτρεξαν να ψηφίσουν ώστε να εκλεγεί, άσχετα αν είναι ο μόνος υποψήφιος, ο άνθρωπος που εκμηδένισε μισθούς και συντάξεις, ο άνθρωπος που συναίνεσε στο ψαλίδισμα κάθε εργασιακού δικαιώματος, ο μοναδικός Υπουργός Οικονομικών που θεωρεί τον εαυτό του επιτυχημένο με ύφεση στο 5,8% το 2011, με την ανεργία στο 21%  και με τις προοπτικές της χώρας για ανάπτυξη μετατεθειμένες στο 2020!
Αφού κύριε Βενιζέλο, ύστερα από όλες αυτές τις επιτυχίες υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που τρέχουν να σε ψηφίσουν, μην σταματάς πουθενά! Κόψε και άλλα και καθιέρωσε πλέον σαν μισθός να θεωρείται όταν ο υπάλληλος θα πληρώνει τον εργοδότη για να δουλέψει! Κόψε και άλλα οι άνθρωποι αντέχουν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου