4/1/12

Κύριε Σαμαρά, οι επικουρικές κόπηκαν και η επιλογή για σας πλεόν είναι μονόδρομος

Τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση, σχετικά με το αν θα περικοπούν ή όχι οι επικουρικές συντάξεις, σχετικά με το αν συμφωνεί με αυτό η Νέα Δημοκρατία ή όχι.
Τα ψέματα τελείωσαν όμως.
Οι επικουρικές συντάξεις του δημοσίου κόπηκαν κατά 30% και όποιος έχει αμφιβολία, ας ψάξει στην τελευταία καταβολή που έγινε στους δημοσίους υπαλλήλους....
 Τέρμα η παραφιλολογία & οι αμπελοφιλοσοφίες. Τέρμα οι σκέψεις και οι συζητήσεις.
Οι συνταξιούχοι υφίστανται σήμερα, άλλη μία οδυνηρή και άδικη μείωση των εισοδημάτων τους, αποδεικνύοντας σε όλους μας περίτρανα ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου, αυτή για την οποία ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σπατάλησε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, παρακαλώντας μας να μην την πολεμάμε για να συνεχίσει το "εθνοσωτήριο έργο της", τελικά όντως δουλεύει, μας δουλεύει.
Τελικά αυτή η κυβέρνηση όντως παράγει "εθνοσωτήριο έργο", το οποίο δεν είναι άλλο, από το πετσόκομμα όσων άφησε όρθια η  ίδια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Παπανδρέου.
Το θέμα δυστυχώς όμως, δεν είναι μονοδιάστατο, καθώς αυτή την στιγμή η κυβέρνηση Παπαδήμου στηρίζεται από τρία κόμματα και όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ.
Η κυβέρνηση Παπαδήμου, όσο και αν βολεύει τους επιτελείς της Συγγρού να το ξεχάσουμε, στηρίζεται και από την Νέα Δημοκρατία.
Από την Νέα Δημοκρατία, που όλες αυτές τις ημέρες έχει κάνει σημαία της, ότι είναι κάθετα αντίθετη με το κόψιμο των επικουρικών, όπως βέβαια και πολλά άλλα είχε κάνει σημαία της μέχρι που αποφάσισε να συγκυβερνήσει και ξαφνικά θυμήθηκε να τα κατεβάσει από τον ιστό.
Τι θα μας πείτε όμως τώρα κύριοι...;
Ότι πρέπει να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των επικουρικών ταμείων και ότι αυτό το ανακαλύψατε σήμερα, ενώ μέχρι χθες σας ήταν κρυμμένο...;
Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, κύριε Σαμαρά καταλάβετέ το και εσείς, ότι τα ψέματα πλέον τελείωσαν και για εσάς.
Δεν μπορείτε να συνεχίζετε να εμπαίζετε τον ελληνικό λαό.
Η επιλογή για σας είναι μονόδρομος, ή παραιτηθείτε από την κυβέρνηση Παπαδήμου και αποδείξτε στον ελληνικό λαό ότι τιμάτε τον λόγο σας ή παραιτηθείτε από την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, γιατί ο ελληνικός λαός πλέον έχει βαρεθεί τους πολιτικάντηδες που το μόνο που γνωρίζουν είναι πώς να δικαιολογούν τα ψέματα που έχουν αραδιάσει και εσείς κύριε Σαμαρά, αν συνεχίζεται να στηρίζεται την κυβέρνηση Παπαδήμου δυστυχώς, θα έχετε αραδιάσει πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου