15/5/11

Συνελήφθη για σοδομισμό ο Ντομινίκ Στρος Καν!!!


Αίσθηση προκαλεί  η είδηση που μεταδόθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (15/05) από αμερικάνικά μέσα (αρχικά από τη New York Post), ότι ο ισχυρός άντρας του ΔΝΤ  Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη από τις  αστυνομικές αρχές,  κατηγορούμενος για σοδομαζοχιστική επίθεση σε καμαριέρα ξενοδοχείου στο Μανχάταν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες...
τρεις αστυνομικοί, δύο λεπτά προτού αναχωρήσει η πτήση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείουαπό το αεροδρόμιο Κένεντι, τον έθεσαν υπό κράτηση.
Ο 62χρονος πολιτικός, όπως επισημαίνει σε αποκλειστικό άρθρο της New York Post, φέρεται να επιτέθηκε σε καμαριέρα του ξενοδοχείου, να την πέταξε στο κρεβάτι και να την εξανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ.
Την είδηση επιβεβαιώσαν και οι New York Times μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Twitter.
Η γυναίκα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ΝΥDaily News, κατόρθωσε να διαφύγει από το δωμάτιο και ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφυγε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Ήταν περίπου 16.45 μ.μ., όταν αστυνομικοί με πολιτικά του Οργανισμού Λιμένος της Νέας Υόρκης και Νιου Τζέρσεϊ επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο της πτήσης  Air France  23, στην πίστα του αεροδρομίου στο Queens της Νέας Υόρκης, και  ο κ. Στρος Καν τέθηκε υπό κράτηση, δήλωσε ο John Kelly, εκπρόσωπος του οργανισμού.

Ώρες προτού συλληφθεί ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, υπήρχαν φωνές που ανέφεραν ότι ήταν στόχος εκστρατείας λασπολογίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.
"Υπάρχει τώρα μια δομημένη και ενορχηστρωμένη εκστρατεία, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Νικολά Σαρκοζί και τους στενότερους συμμάχους, να επιτεθούν στο χαρακτήρα του Ντομινίκ Στρος Καν", δήλωνε oJean-Marie Le Guen στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1. 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο, καθώς και στο παρελθόν πολλά δημοσιεύματα τον ήθελαν να διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις.
Ο Ντομινίκ Στρος Καν ήταν προγραμματισμένο την Κυριακή (15/05) να συναντηθεί στην Ευρώπη με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα  Μέρκελ, για να συζητήσουν το ελληνικό χρέος.

Πηγή: www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου