24/5/11

Θορυβώδης συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος


Στις 28 Μαϊου, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Συντάγματος, στο κεντρικό συντριβάνι συγκεντρωνόμαστε.
Μακρυά από κόμματα, συνδικάτα και κάθε μορφής παρωχημένη διαμεσολάβηση, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της χώρας μαζευόμαστε με ΣΤΟΧΟΥΣ...

1. Την συλλογική ΑΦΥΠΝΙΣΗ όχι μόνο των πολιτικών αλλά κυρίως των ίδιων μας των εαυτών.
2. Την έκφραση της ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ μας απέναντι στην τυφλή υπακοή που μας υπαγορεύει ένα χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα, το οποίο εν πολλοίς είναι και το βασικό αίτιο που μας οδήγησε στην οικονομική και κυρίως ηθική κατάρρευση.
3. Την ΑΝΤΙΘΕΣΗ μας στην ολοκληρωτική εφαρμογή οικονομικών πολιτικών που διακυβεύουν την κοινωνική μας συνοχή, την ατομική μας ελευθερία και το μέλλον της πατρίδας μας.
Η απάθεια και η συνεχής αναβλητικότητα δεν ταιριάζει με την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή που οι καιροί ορίζουν.
Χρειάζεται να σπάσουμε την ανυπόφορη ησυχία και να θόρυβήσουμε αυτιά και συνειδήσεις όσων μας θεωρούσαν εως τώρα παθητικούς ακροατές τους.
Γι’ αυτό λοιπόν καλούμε τον καθένα από εσάς να φέρει μαζί του οτιδήποτε φαντάζεται ότι μπορεί να παράξει ήχο (από καραμούζες μέχρι και σκεύη μαγειρικής…).
Η Θορυβώδης Συμμετοχή είναι χρέος όλων μας και όσο περισσότεροι παρεβρεθούμε τόσο πιο δυνατά θα μας ακούσουν πολίτες και πολιτικοί.
Ραντεβού το Σάββατο…
Η συγκέντρωση έχει αποκλειστικά ειρηνικό χαρακτήρα και επιπλέον έχει ζητηθεί η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. για την περιφρούρησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου