10/11/11

Τελειώσατε κύριοι

Ένα πολιτικό σύστημα, σάπιο, παλιό, ξεθωριασμένο, που τις τελευταίες μέρες πνέει τα λοίσθια, αδυνατεί να κάνει ακόμα και το πιο απλό, να φύγει αξιοπρεπώς.
Για πέμπτη συνεχόμενη μέρα σε συσκέψεις επί συσκέψεων, σε διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων, πάντα με τις πόρτες κλειστές, προσπαθούν να βρούν λέει, τον καταλληλότερο για την θέση του πρωθυπουργού, βάση των αναγκών της χώρας και των επιταγών των καιρών.
Χρειάζονται τόσες μέρες για να βρεθεί ένας ανθρωπός ικανός να εκπροσωπήσει την χώρα, ειδικά κάτω από αυτήν την τεράστια πίεση του χρόνου ή μήπως αυτές οι μέρες κύριοι, είναι απαραίτητες για να βρεθεί εκείνος που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα σας και τις τακτικές των κομμάτων που θα συμμετέχουν στην κυβέρνηση "κομματικής σωτηρίας";...

Ρητορική ερώτηση κύριοι και μην απασχολείστε.
Συνεχίστε το πολιτικό πανηγυράκι σας.
Δείξατε για μια ακόμα φορά για ποιό λόγο σας έχει σιχαθεί ο κόσμος, καθώς ακόμα και αυτές τις τραγικές στιγμές, για εσάς το μόνο που έχει σημασία είναι το κόμμα.
Έχετε κάνει κουρέλια το Σύνταγμα, κουρέλια την δημοκρατία μας, αλλά όσο και να προσπαθείτε να αποφύγετε να ακούσετε την φωνή του λαού, αυτός δεν θα σας κάνει την χάρη και τότε δεν θα ξέρετε προς τα που να φύγετε.
Όσο και να προσπαθείτε να το αποφύγετε ευτυχώς για μας τελειώσατε κύριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου