19/11/10

Πρέπει να είστε αχάριστοι...!!!

Η κυβέρνηση μετά την αναθεώρηση του ελλείμματος είναι αναγκασμένη να βρει 14,3 δις ευρώ μέσα στο 2011 ώστε να πετύχει τον στόχο της μείωσης του ελλείμματος στο 7,4% στο τέλος του 2011. Μην τρομάζετε όμως, μην σας φαίνεται μεγάλο το ποσό... Η κυβέρνηση έχει σχέδιο, βλέπει τα πράγματα σφαιρικά και για αυτό ακόμα μία φορά βρήκε την λύση!!! Τι εννοούμε;... Ορίστε ένα παράδειγμα. Είχαν διαβάσει εκεί στην κυβέρνηση μελέτες που έδειχναν ότι τα ελληνόπουλα είναι από τα πιο παχύσαρκα παιδιά στην Ευρώπη. Νομίζατε ότι το ξέχασαν, ότι τους πέρασε απαρατήρητο..; Λάθος! Να που ήρθε η ώρα και η κυβέρνηση δίνει λύση...! Αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα από το 11% στο 13% και αυτόματα λύνουμε και το πρόβλημα της παχυσαρκίας, αφού πλέον δεν θα έχουν οι γονείς τους λεφτά να τα ταΐζουν και θα πετύχουμε και αύξηση των εσόδων... Μεγαλοφυές...!!!
Τι είπατε; δεν σας άκουσα; Είχε πει ο ΓΑΠ και η κυβέρνησή του ότι δεν θα αυξήσει το ΦΠΑ πριν τις εκλογές; Μα καλά με τι λεπτομέρειες ασχολείστε... 
Πώς; Δεν αντέχετε να δίνετε άλλο...; Γιατί δεν δίνει ο Γιώργος και όλοι οι υπόλοιποι από τα δικά τους μιας και αυτοί τρώγανε τόσα χρόνια; Μα καλά δεν ντρέπεστε; Καταρχάς τον monsier Πάγκαλο δεν τον ακούσατε; "Μαζί τα φάγαμε"... Άκου τρώγανε τόσα χρόνια...! Τι επειδή αγοράσανε δυο, τρία άντε το πολύ εβδομήντα ακίνητα, βρε αδερφέ πάει να πει ότι φάγανε...; Πω πω πω μα τι αχάριστοι που είστε εσείς, αντί να πείτε ένα κάλο λόγο για αυτήν την κυβέρνηση που σας φροντίζει κάθεστε και ασχολείστε με κάτι μικροπράγματα... Ήμαρτον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου