6/4/12

Παραπολιτικά από την περιοδεία του Πάνου Καμμένου στην Κρήτη


Από την Αρχιεπισκοπή στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ο Πάνος Καμμένος για να μετακινηθεί πιο γρήγορα δε μπήκε στο λεωφορείο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά πήρε ένα ταξί αιφνιδιάζοντας ακόμα και τους συνεργάτες του.
Μεταφέρουμε κατά λέξη τι του είπε ο ταξιτζής:
"Χαίρομαι που έχω εσένα μέσα στο αμάξι μου. Αν με σταμάταγε άλλος πολιτικός από αυτούς που ψήφισαν τα μνημόνια όχι μόνο δε θα τους άνοιγα την πόρτα αλλά θα τους έβαζα από κάτω να τους…
πατήσω!
Το λέω αυτό με δόση υπερβολής γιατί ούτε να τους πατήσουμε δεν αξίζουν, τα λάστιχά μας θα λερώσουμε γιατί βράζουμε από οργή. Δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο στην Ελλάδα. Στις εκλογές θα ακούσουν πολλές μπαλωθιές. Αλλά δε θα τους αφορούν!!"
Σε ένα ανάλογο κλίμα κινήθηκε και η συζήτηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου ο οποίος είπε στον πρόεδρο του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνο Καμμένο το εξής:
«Εδώ μέσα εσείς μπήκατε γιατί δεν ψηφίσατε μνημόνια. Όλοι οι άλλοι είναι ανεπιθύμητοι. Έχουμε κάνει και δημόσια δήλωση»
Ο Πάνος Καμμένος απάντησε ότι Κρητικοί όπως ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κώστας Μπαντουβάς δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσουν την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, κάτι που έκαναν οι πολιτικοί του απόγονοι στο ΠΑΣΟΚ.
Σε αυτό συμφώνησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου που ήταν στη συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου