28/1/11

Συγχαρητήρια!!

Μπράβο μας το καταφέραμε και αυτό... Αφαιρέθηκε από την χώρα μας η διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 που θα διοργανώνονταν στον Βόλο και στη Λάρισα!!...

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια, ύστερα από την διαρκή καθυστέρηση και την συνεχή αναβλητικότητα από την ελληνική πλευρά στην εξέλιξη των απαραίτητων έργων για την διεξαγωγή των αγώνων.
Η Διεθνής Επιτροπή ύστερα από την έκρηξη της οικονομικής κρίσης είχε επανειλλημένως ρωτήσει την Ελλάδα αν επειμένει να διοργανώσει τους αγώνες, αλλά η ελληνική κυβέρνηση εγγυόνταν την διεξαγωγή τους, μέχρι που φτάσαμε στην εξευτελιστική για την χώρα μας εξέλιξη.
Σίγουρα και κάτω από το πρίσμα της κρίσης, η ανάληψη μιας τέτοιας διοργάνωσης μπορεί να ήταν πέρα από τα όρια μας και να μην μπορούσε να εγγυηθεί βιωσιμη οικονομική ανάπτυξη για τις διοργανώτριες πόλεις, παρά μόνο επιπρόσθετα βάρη για τους έλληνες φορολογουμένους.
Είναι όμως διαφορετικό να αντιλαμβάνεσαι μόνος σου αυτήν την κατάσταση και αξιοπρεπώς να δηλώνεις ότι με την παρούσα συγκυρία προέχουν άλλα θέματα και να παραιτείσαι από την ευθύνη της διοργάνωσης και διαφορετικό να διαβεβαιώνεις και να εγγυάσαι ότι θα τα καταφέρεις και τελικά να σου αφαιρούν την διοργάνωση πετυχαίνοντας απλά και μόνο τον εξευτελισμό της χώρας!!

Υ.Γ. Τα λεφτά που δαπανήθηκαν μέχρι σήμερα για την διοργάνωση θα επιστραφούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου