2/6/11

Επίθεση κατά Πεταλωτή με πέτρες, γιαούρτια και αβγά στην Αργυρούπολη


Επίθεση από πολίτες με πέτρες, γιαούρτια κ.α. δέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής στην Αργυρούπολη. Ο Πεταλωτής ήταν ομιλητής σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Αργυρούπολης – Ελληνικού, η οποία πραγματοποιήθηκε σε Α ΚΑΠΗ του Δήμου (κοντά στην κεντρική πλατεία Αργυρούπολης, στην οδό Αλεξουπόλεως)...

Άμα τη εμφανίσει του υπουργού συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα στο πεζοδρόμιο και τον προαύλιο χώρο. Κάποια στιγμή πετάχθηκαν λίγες πέτρες και μερικά γιαούρτια προς την πλευρά που ήταν ο υπουργός. Η αστυνομία δημιούργησε κλοιό γύρω από το κτίριο, εμφανίσθηκαν τα ΜΑΤ και υπήρξε ένταση.
Ο κ. Πεταλωτής παραμένει εγκλωβισμένος στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.
Τα άτομα παραμένουν συγκεντρωμένα 20 μέτρα μακριά από το ΚΑΠΗ, ενώ υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η κατάσταση παραμένει τεταμένη, ενώ μετά από παρέμβαση δημοτικών συμβούλων σταμάτησαν οι προσαγωγές διαδηλωτών.
Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ
Δεν θα μας φοβίσουν μερικές δεκάδες τραμπούκοι, υποτίθεται δημοκρατικοί που προσπάθησαν να σταματήσουν αυτή την εκδήλωση” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρενοχλήθηκε με τη χρήση φακών λέιζερ. Έκανε λόγο για “εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι σημαίνει δημοκρατία“, ενώ πρόσθεσε ότι δεν φοβάται κανέναν και θα φύγει από την μπροστινή πόρτα του ΚΑΠΗ.
Τελικά, παρά τις ηρωϊκές κορώνες, ο κ Πεταλωτής έφυγε από την πίσω πόρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου