13/6/11

Σκέψεις ενός νέου...

Είμαι 22 χρονών. Υστερα από την ανακοίνωση της κυβέρνησης για το νέο χαράτσι μέτρων που μας περιμένει, σήμερα άκουσα τη μητέρα μου να λέέι στον πατέρα μου '' Τί θα κάνουμε;
Θα τα βγάλουμε πέρα?'' Τελικά αποφάσισαν να πουλήσουν το αυτοκίνητο μας, με την υπομονή να χρησιμοποιούμε δημόσιες συγκοινωνές και κτελ αν τυχόν προκύψει κάποιο ταξίδι. Υστερα από αυτό στεναχωρήθηκα και απελπίστηκα πάρα πολύ, όχι γιατί δεν θα έχουμε αυτοκίνητο αλλά γιατί λέω που μας έφτασαν αυτοί οι αλήτες....

Με κόπους μια ζωής οι γονείς μου έφτιαξαν ένα σπίτι για να ζήσω με τον αδερφό μου μια καλύτερη ζωή, γιατί πιστέψτε με δεν είναι και ότι πιο ωραίο να κοιμάσαι και να διαβάζεις στο σαλόνι επειδή στο δυάρι ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον. Και τελικά αυτό το σπίτι θα μάς κάνουν να το πληρώνουμε μια ζωή με τη φορολογία που μας επιβάλλουν λες και το φτιάξαμε παράνομα ή με τα δικά τους τα λέφτα.

Επαψα να ελπίζω πως θα βρώ μια δουλεία με ασφάλιση και αξιοπρεπή μισθό ώστε να συνεισφέρω στο σπίτι. Οπουδήποτε κι αν ψάξω οι πόρτες είναι κλειστές και το μόνο που βρίσκω είναι ανασφάλιστη και με 400 ευρώ που δεν φτάνουν ούτε για τσίχλες.Φέτος ξεκίνησα το μεταπτυχιακό μου και αμφιβάλλω αν τόσες σπουδές θα πιάσουν πουθενά τόπο.

Επίσης βλέποντας τα νέα για τη χώρα μας σε εφημερίδες και δελτία ειδήσεων παντού διάβαζα τον τίτλο ''Νέο χαράτσι σε μισθώτούς και συνταξιούχους'' Δεν είδα ποτέ όμως τις λέξεις, βουλευτές, υπουργοί και μεγαλοεπιχειρηματίες. Εφαρμόζουν σκληρά μέτρα στα ίδια και στα ίδια άτομα και τους εατούς τους δεν τους έχουν πειράξει καθόλου. Αν απο τη δική μας τσέπη βγάζουν ένα α' ποσό, απο τη δική τους βγάζουν το 0,00001 αυτού του ποσού. Μας έχουν φουσκώσει με την ιδεολογία ή αποδεχτείτε το μνημόνιο ή χρεοκοπούμε. Τα 400.000 ευρώ όμως τα βρήκαν σε χρόνο άψε σβήσε για να τα δώσουν ως εφάπαξ σε γνωστό πολιτικό. (διαβάστε την εφημερίδα Το Θέμα αν δεν με πιστεύετε)

Το μόνο που έχω να πώ σαν νέα κοπέλα που υποτίθεται ότι τώρα ξεκινά τη ζωή της (αλλά εσείς από παντού μας έχετε περικυκλώσει με αγκάθια) είναι ότι ΣΑΣ ΜΙΣΩ γιατί μας καταστρέψατε, μικρομεσαίους και νέα γεννιά!!! Και Εύχομαι εφόσον δεν υπάρχουν νόμοι και ίχνος συντάγματος εξαιτίας σας, να επαναλειτουργήσει το καθεστώς της εξορίας και της κρεμάλας στους προδότες της χώρας. Εισαστε η προσωποποίηση των λέξεων προδότης, κλέφτης, άπατρις. Εύχομαι να υπάρχει κάπου θεός και να βλέπει....... και όταν δει τη ζωώδη και άπληστη φύση της εξουσίας, να ρίξει κεραυνό να σας κάψει!



Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου