29/6/11

Τελευταία ευκαιρία...

Κυρίες και κύριοι βουλευτές, με την σημερινή ψηφοφορία, έχετε μια τελευταία ευκαιρία για να αποδείξετε πως είστε πράγματι αντιπρόσωποι του Έθνους και όχι αντιπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων στην χώρα μας...
Με την ψήφιση του πρώτου μνημονίου δικαιολογηθήκατε πώς τάχα θα σώζατε την χώρα, την οποία και θα την οδηγούσατε στην απεξάρτηση από τον διεθνή παρεμβατισμό, παρόλο που ακόμα και τότε, πολλοί ειδικοί σας τόνιζαν ότι το μνημόνιο δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο σε ανέχεια και σε μεγαλύτερο χρέος.
Σήμερα όμως δεν έχετε καμία δικαιολογία!
Σήμερα ξέρετε ακριβώς που οδηγεί το μνημόνιο, όπως ξέρετε που θα οδηγήσει και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
Θα οδηγήσει στην πλήρη ανέχεια τον ελληνικό λαό, στο απόλυτο πάγωμα την ελληνική οικονομία, στον πολλαπλασιασμό του χρέους και φυσικά στην εξασφάλιση των διεθνών τοκοφλύφων, ακόμα και αν αυτή συνεπάγεται ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Σήμερα λοπόν κύριοι και κυρίες βουλευτές, με χιλιάδες κόσμου να βρίσκονται και σήμερα έξω από την Βουλή, βρίσκεστε αντιμέτωποι με ένα δίλλημα, καθώς καλείστε να επιλέξετε και να αποδείξετε, αν είστε πράγματι, όπως δηλώνετε, δίπλα στον λαό και βρίσκεστε εκεί για να εξυπηρετείτε τα συμφέροντά του, ή αν είστε απέναντι του, εξυπηρετώντας ακομά μια φορά τα συμφέροντα άλλων...
Μην αφήσετε και αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί αυτή τη φορά, δυστυχώς για σας, είναι η τελευταία ευκαιρία που σας δίνει ο ελληνικός λαός.
Καλή ψήφο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου