3/6/11

Η επιλεκτική ταπείνωση του κυρίου Αντιπροέδρου

Ακούσαμε τον κύριο Πάγκαλο να αισθάνεται ταπεινωμένος όταν βουλευτές αποδοκιμάστηκαν κατά την έξοδο τους από το Κοινοβούλιο από συγκεντρωμένους πολίτες , ενώ κάποιοι άλλοι φοβούμενοι την επαφή με τον λαό προτίμησαν να φυγαδευτούν από τον Εθνικό Κήπο.
Ο κύριος Πάγκαλος ασχολείται με τα κοινά κοντά σαράντα χρόνια, αλλά δεν θυμόμαστε ποτέ να αισθάνθηκε και όχι μόνο αυτό, αλλά να κάνει και τον κόπο να το δηλώσει κιόλας, ταπεινωμένος, όταν... "έπαιρνε" ο αέρας τη σημαία από τα Ίμια, όταν έβλεπε τη χώρα να καταρρέει, όταν έβλεπε νέους ανθρώπους να σπουδάζουν και να μην μπορούν να βρουν δουλειά, όταν έβλεπε τα κοινωνικά δικαιώματα να πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων, όταν η κυβέρνησή του πετσόκοβε μισθούς και συντάξεις αφήνοντας ανθρώπους να ιδροκοπούν καθημερινά αγωνιώντας πως με 500 ευρώ θα πληρωθούν οι υποχρεώσεις.
Δεν μας κάνει εντύπωση όμως, καθώς όταν στο γραφείο του δίνονται κοντά 46.000 ευρώ για κινητά τηλέφωνα τον μήνα και για βασικό μισθό 162.000, είναι λογικό ο άνθρωπος να μην μπορεί να ασχοληθεί με μικροποσά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου