8/6/11

Ο Μπουτάρης απαγορεύει στον Μίκη να μιλήσει στην Πλατεία Αριστοτέλους!!

Ο προοδευτικός Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δεν δίνει άδεια στον Μίκη Θεοδωράκη να...
πάει και να μιλήσει στην μεγαλύτερη πλατεία της πόλης χάριν της αναμόρφωσης που επιχειρεί ο δήμος στην πλατεία! Τα συμπεράσματα δικά σας, ήδη βέβαια ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης δήλωσε ότι θα πάει να μιλήσει και ας τον διώξουν με την βία!!
Και κάτι τελευταίο αλήθεια κύριε Δήμαρχε, όταν θα σας ζητήσει ο κύριος Παπανδρέου την πλατεία για την προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, θα αρνηθείτε και εκεί...;

4 σχόλια:

  1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...

    Ο Γιάννης Α. Μυλόπουλος γεννήθηκε το 1958 στη Θεσσαλονίκη....... Από το 2005 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ "Περιφερειακής Αγροτικής Ανάπτυξης - NATURA 2000" του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και μέλος της γραμματείας του τομέα. Στις εθνικές εκλογές του 2004, ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ...

    Ο ιδρυτής και διαχειριστής του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ κ. Ιωάννης Μπουτάρης διετέλεσε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ NATURA 2000.

    Να χαίρονται τον δήμαρχο στην Θεσσαλονίκη... τον πρύτανη και ποιός ξέρει ποιούς άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Η υπόθεση το τι ΘΑ έκανε αμα μιλούσε ο ΓΑΠ κτλ δεν είναι επιχείρημα.
    2. Του παραχωρεί την πλατεία απάνω, εκεί που είναι το άγαλμα του Βενιζέλου και το χώρο στην παραλία, στο άγαλμα του Καραμανλή. Τα υπόλοιπα είναι λαϊκισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ! ΕΣΑΣ ΛΕΩ ΡΕ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ, ΤΑ ΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ GAY! ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti perimeni kanis apo ''prodotes'' typous pou se alla hronia tha itan dosilogoi kai an itan tourkokratia tha itan h' yousoufaki h' topikos agas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή