4/2/13

Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο Στουρνάρα

Φάκελος που περιείχε σφαίρα και συνοδευόταν από ένα απειλητικό μήνυμα εντοπίστηκε πριν από λίγο στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα...


Η σφαίρα ήταν τοποθετημένη μέσα σε ένα μικρό φάκελο προσκλητηρίων γάμου και έχει ήδη παραλειφθεί από την αστυνομία προς εξέταση.
Το σημείωμα που φέρει την υπογραφή «Κρητική Επανάσταση» κάνει μια γενικόλογη αναφορά στη φορολόγηση και καταλήγει διατυπώνοντας την απειλή ότι «οι συνέπειες για εσάς και τους εντολείς σας θα είναι απρόβλεπτες».
Ο φάκελος παρελήφθη από το τμήμα πρωτοκόλλου όπου και έγινε αντιληπτό το περιεχόμενό του προτού παραδοθεί στον υπουργό.
Μόλις την περασμένη Παρασκευή φάκελοι που περιείχαν απειλητική επιστολή και σφαίρες, έλαβαν οι υπάλληλοι στις Εφορίες Χανίων, Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου Κρήτης. Οι επιστολές αυτές έφεραν επίσης την υπογραφή «Κρητική Επανάσταση».
Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Και επίθεση ΝΔ στους ΑΝΕΛ
Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε μία ανάρτηση στο Facebοοk του υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Μα την άλλη φορά θα τους τις φυτεύσουξ. Ο κόσμος εξαγριώθηκε δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα», έγραψε ο Ντ. Αργυρόπουλος, προκαλώντας την έκρηξη της ΝΔ:
«Ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. Ντίμης Αργυρόπουλος με μια πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να “φυτέψουν” σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Καλούμε τον κ. Καμμένο να καταδικάσει ξεκάθαρα, άμεσα και εμπράκτως την απαράδεκτη “παρότρυνση” του συνεργάτη του, αλλιώς θα είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός. Επίσης, καλούμε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να κινήσει τις διαδικασίες εναντίον του στελέχους των ΑΝ.ΕΛ.», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

Πηγή: http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου