30/12/10

ΜΚΟ "Υδροναύτες" : Καθαρισμός βυθού και ακτών στην περιοχή Βρωμοπουσίου Κερατέας

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός "Υδροναύτες", διοργανώνει καθαρισμό βυθού και ακτών στην περιοχή «Βρωμοπούσι» Κερατέας, την ημέρα των Θεοφανείων, 6 Ιανουαρίου 2011, και ώρα 10.00, με την συμμετοχή τοπικών φορέων.
Λαμβάνοντας αφορμή απο το ξεκίνημα...

των οργανωμένων δράσεων των Υδροναυτών για το 2011, επιλέξαμε την ημέρα του αγιασμού των υδάτων για να πραγματοποιήσουμε και τον καθαρισμό τους, αναδεικνύοντας το πρόβλημα της συσσώρευσης σκουπιδιών και της "ασφυξίας" που προκαλούν στον βυθό και τους θαλάσσιους οργανισμούς η ύπαρξη τους.
Η αυτόνομη κατάδυση που μας προσφέρει τόσες συγκινήσεις, παράλληλα μας μετατρέπει σε μάρτυρες περιβαλλοντικών εγκλημάτων. Αποτελεί υποχρέωση μας λοιπόν, να κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να αναδείξουμε τα προβλήματα αυτά όπου και αν εντοπίζονται και παράλληλα με τα σκουπίδια που μεταφέρουμε στην επιφάνεια, να φέρουμε μαζί και την "φωνή" του βυθού που απαιτεί την προστασία του, και κατ επέκταση την προστασία της ίδιας της ζωής.
Στην "γιορτή" των υδάτων λοιπόν, σας καλούμε να συμμετέχετε και εσείς είτε υποβρυχίως είτε βοηθώντας μας στην επιφάνεια, για να κάνουμε την φωνή του βυθού, ακόμα δυνατότερη.

Υδροναύτες

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:
Στην Ιστοσελίδα της οργάνωσης "Υδροναύτες" : www.ydronaftes.gr
Μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: info@ydronaftes.gr
Στο τηλέφωνο: +306978727383

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου