30/8/12

Ο Μιχαλάτος Παναγιώτης μας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό πολιτικό του γραφείο


Καλώς ήρθατε!

Το βράδυ των εκλογών της 17ης Ιουνίου, σας έδωσα μια υπόσχεση.

Υποσχέθηκα πως η πορεία που ξεκινήσαμε μαζί στις τελευταίες εκλογές δεν θα τελείωνε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αλλά θα αποτελούσε μόνο την απαρχή μιας προσπάθειας για να αλλάξουμε μαζί, όλα όσα μας ενοχλούν και να κάνουμε επιτέλους πράξη τα αυτονόητα…

Με την δημιουργία αυτής της σελίδας, η υπόσχεση αυτή αποκτά πλέον οστά και απομένει μόνο, μαζί να της δώσουμε σάρκα!

Αποτελεί έτσι ιδιαίτερη χαρά για μένα σήμερα να σας καλωσορίσω στο πολιτικό μου γραφείο, το οποίο τι άλλη μορφή θα μπορούσε να έχει πέρα από διαδικτυακή!

Είναι ένα γραφείο το οποίο θα το βρείτε πάντα ανοιχτό, ενώ είναι έτσι δομημένο ώστε να ευνοεί στο μέγιστο βαθμό την δική μας επικοινωνία, μιας και φιλοδοξεί να γίνει ο δικός σας χώρος!

Θα μπορείτε λοιπόν στην ειδική ενότητα “Ρώτησέ με” να με ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε, ενώ στην ενότητα “Γράψε το δικό σου άρθρο” περιμένω το δικό σας λιθαράκι στην κοινή μας προσπάθεια. Περιμένω τη δική σας παρέμβαση, τη δική σας καταγγελία, τη δική σας δράση, αλλά προπάντων την δική σας πρόταση για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

Είναι σίγουρο πια πώς αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλη κριτική, αλλά χρειάζεται πλέον πράξεις, συμμετοχή και δράσεις από όλους μας για να αλλάξει!

Ας το τολμήσουμε μαζί, γιατί όταν ο λαός θέλει, μπορεί!

Η φωτογραφία είναι από την αγαπημένη μου Βόνιτσα και δείχνει την ομορφιά που μπορούν να δημιουργήσουν ΜΑΖΙ ο ήλιος, ο ουρανός, τα σύννεφα, η στεριά και η θάλασσα!
Μιχαλάτος Παναγιώτης, οικονομολόγος

Πηγή: http://panosmichalatos.tumblr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου