5/4/11

Όταν ο Τούρκος Αντιπρόεδρος έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει

Βλέπετε τι έχετε καταφέρει κύριοι 35 χρόνια τώρα; Ένα από τα μεγάλα επιτευγματά σας πέραν των πολλών άλλων που έχετε καταφέρει, όπως ρεμούλα διαφθορά, διαπλοκή, κατάρευση του κράτους,..., (θα μπορούσαμε να απαριθμούμε μέχρι αύριο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα) είναι να μπορεί να μας δίνει...
σφαλιάρες ο καθένας, όποτε του αρέσει.
Έχετε καταστήσει τόσο ανυπόληπτη την Ελληνική Πολιτεία, που μπορεί ο οποιοσδήποτε Τούρκος Αντιπρόεδρος να μας ξεφτιλίζει κατά το δοκούν. "...Σε λίγο θα ανοίξουν μαντήλι για να ζητιανέυουν..." ανέφερε χαρακτηριστικά, προεξοφλόντας μάλιστα ελληνική υποχωρητικότητα στα εθνικά θέματα!!
Όλα αυτά φυσικά ο Τούρκος Αντιπρόεδρος τα λέει, γιατί γνωρίζει ότι απέναντί του έχει ένα ανύπαρκτο κράτος, το οποίο δυστυχώς όμως, μαζί το καταντήσαμε έτσι. Εσείς με τις ενέργεις σας όλα αυτά τα χρόνια και εμείς γιατί σας επιτρέψαμε να ενεργείτε, ενώ αποδεδειγμένα έχουμε διαπιστώσει ότι είστε ανίκανοι.
Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι ότι παρότι κάνετε ότι κάνετε, το πιθανότερο είναι να σας ξαναεπιτρέψουμε να κυβερνήσετε...
Τότε είναι λοιπόν, που ο κάθε Τούρκος Αντιπρόεδρος και όχι μόνο, θα έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει και το χειρότερο, θα έχει και δίκιο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου