1/7/12

Στις γερμανικές εκλογές θα χάσει η... Ελλάδα


«Δεν ξέρουμε ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στη Γερμανία. Το μόνο βέβαιο είναι ότι στην προεκλογική περίοδο θα χάσετε εσείς», είναι η τοποθέτηση ανώτατου στελέχους των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών που αποκαλύπτει ότι για να κερδίσει η Γερμανίδα καγκελάριος τις εκλογές θα πρέπει να σκληρύνει ακόμα περισσότερο τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα γιατί τόσο ανεβαίνουν τα ποσοστά της.
Σύμφωνα με...
εμπιστευτικό Non Paper του κόμματος της Μέρκελ η καγκελάριος πρέπει να πείσει ότι ελέγχει τη χώρα της αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News που επικαλείται το non paper από ανώτερο στέλεχος των Γερμανών χριστιανοδημοκρατών, η Ελλάδα θα πέσει για άλλη μία φορά θύμα των εσωτερικών κομματικών συμφερόντων της καγκελαρίου Μέρκελ.

Τα συμπεράσματα από το συγκεκριμένο έγγραφο δείχνουν ότι όσο η Γερμανίδα καγκελάριος παραμένει αμετακίνητη και κυρίως απέναντι στην Ελλάδα τότε τα ποσοστά της ανεβαίνουν ακόμα και από πολίτες που δεν είναι ψηφοφόροι της στη Γερμανία.
Οπως περιγράφεται στο έγγραφο του CDU, η στρατηγική της καγκελαρίου αμέσως μετά το καλοκαίρι θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τις εξελίξεις ενόψει των εκλογών τον Σεπτέμβριο του 2013. θα πρέπει λοιπόν η γραμμή της Μέρκελ τόσο μέσα όσο και εκτός Γερμανίας να χαραχθεί με εξαιρετική προσοχή καθώς η κρίση αρχίζει να πλησιάζει τη χώρα.
Οι Γερμανοί αρχίζουν να ανησυχούν για το μέλλον και τις καταθέσεις τους συνειδητοποιώντας ότι η κρίση δεν είναι δυνατόν να πλήξει όλους εκτός από τους ίδιους, όπως τους διαβεβαίωνε μέχρι τώρα η Αγκελα Μέρκελ.

Πηγή: http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου