29/7/12

Όχι άλλες δικαιολογίες για τους "RESLER"


Ο Ρέσλερ λέει: "Όχι άλλες δικαιολογίες για τους Έλληνες" (εδώ).
Εμείς λέμε:
Όχι άλλες δικαιολογίες για τους "Ρέσλερ". Φτάνει πια...

Είναι αντιληπτό ότι έως ένα σημείο θα πρέπει να κάνουμε "μούγκα στην στρούγκα", αφού (όπως λένε και οι ίδιοι) αυτοί γεμίζουν τα ΑΤΜ από τα οποία εμείς κάνουμε ανάληψη.

Ωστόσο παρατηρείται ότι έχουν "πάρει φόρα" και για ιδιοτελείς σκοπούς και για τις προεκλογικές τους σκοπιμότητες πολλοί πολιτικοί της "ένωσης" μιλάνε για την Ελλάδα. Και μιλώντας για την Ελλάδα δεν μιλάνε για μια αφηρημένη έννοια, μιλάνε για 11.000.000 ανθρώπους. Για έναν ολόκληρο λαό.

Ακόμα και στον επαίτη, ότι δίνεις κάτι από το περίσσεμα ή από το υστέρημα σου (αναλόγως), είσαι διακριτικός και προσπαθείς να αποφύγεις κάποια έντονη οπτική επαφή, για να μην εκληφθεί ως επικριτική ή ως υπεράνω.

Κατανοητό ότι ΕΜΕΙΣ πήγαμε με το χέρι απλωμένο. Πιο κατανοητό ακόμα ότι κατά κάποιο τρόπο φταίμε εμείς, που αφήσαμε ΚΑΠΟΙΟΥΣ να μας φέρουν έως εδώ.

Αλλά φτάνει!  It's enought!  Es ist genug! 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΛΕΜΕ!

Δεν μπορεί ο κάθε απόφοιτος ενός ακριβού πανεπιστημίου ή ο κάθε πολιτικός που θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στο εκλογικό του σώμα, να αναφέρεται σε έναν ολόκληρο λαό, με τέτοιο τρόπο. Φτάνει να τσαλαπατάνε όχι πλέον την περιφάνεια μας (γιατί αυτή έχει "μεταναστέψει"), αλλά την ίδια την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας.

Καμία δικαιολογία για κανένα Ρέσλερ, για κανένα Σόιμπλε, για κανένα πούστη.

Κύριοι πολιτικοί, που εννοείται ότι μας εκπροσωπείτε σε μια αντιπροσωπευτική δημοκρατία.

Κύριοι επιστήμονες, διανοούμενοι, αξιωματούχοι, εκπρόσωποι της εκκλησίας, της τέχνης.

Παράκληση,

Μην δώσετε καμία άλλη δικαιολογία σε κανένα Ρέσλερ.

Πηγή: http://analyze-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου