14/9/12

Τατσόπουλος: Γκάφα το λευκό του ΣΥΡΙΖΑ στην καταδίκη της ΧΑ

«Γκάφα» χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, το «λευκό» του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία του κειμένου της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής με την οποία καταδικάζεται η βία της Χρυσής Αυγής. Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ, ψήφισαν...
λευκό, καθώς ζητούσαν πιο ρητή και κατηγορηματική διατύπωση αποδοκιμασίας της στάσης και των πρακτικών της Χρυσής Αυγής.

Σε κείμενο του στο Facebook o Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρει: «Χοντρή γκάφα το "λευκό" του ΣΥΡΙΖΑ στο κείμενο καταδίκης της Χρυσής Αυγής κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής».
«Δεν ήμουν παρών, αλλά μπορώ να καταλάβω πώς παγιδεύτηκε ο συνάδελφος βουλευτής που εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ από την επιμονή της Νέας Δημοκρατίας να μην συμπεριλάβει στο κείμενο τον όρο "ρατσιστική βία". Ετσι όμως ο καλός συνάδελφος αποφάσισε να μην συνυπογράψει το κείμενο και να χάσει τη συνολική εικόνα. Προς τα έξω δόθηκε η εντύπωση "ανοχής" του ΣΥΡΙΖΑ προς τη συμμορία της Χρυσής Αυγής, κάτι που καλά γνωρίζω ότι δεν αληθεύει», προσθέτει.

Πηγή: http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου