26/9/12

Πάτρα: Από τις μεγαλύτερες πορείες την τελευταία 20ετία- "Φουσκώνει" η οργή του λαού και βγαίνει στους δρόμους

Από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις και πορείες της τελευταίας 20ετίας σημειώθηκαν στην Πάτρα τόσο από το ΠΑΜΕ στην πλατεία Γεωργίου, όσο και από το Εργατικό Κέντρο στην πλατεία Όλγας.΄Όλες οι  κοινωνικές τάξεις και φορείς ενώθηκαν σε μαζικές κινητοποιήσεις κατά των σκληρών μέτρων της κυβέρνησης, με την επιβολή της τρόικας...


Στην Πάτρα, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες ξεχείλισαν από οργή και ξεχύθηκαν στους δρόμους, προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεσή τους και να αλλάξουν τα μέχρι τώρα οικονομικά μέτρα.

Οι δύο συγκεντρώσεις και πορείες θύμισαν εικόνες εποχής «Τεμπονέρα», που για άλλους λόγους ο λαός είχε βγει στους δρόμους.

Η  ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιήσαν στις 11 το πρωί συγκέντρωση απέναντι από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Όλγας), ενώ το ΠΑΜΕ απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.

Στην "ουρά" της πορείας ακολουθούν αντιεξουσιαστές που διαμαρτύρονται, ενή η παρουσία των ΜΑΤ είναι σε απόσταση ασφαλείας τόσο στην Κορίνθου, όσο και στην Κανακάρη, για να μην προκληθούν επεισόδια.


Πηγή: http://www.attacktv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου