22/9/12

Ψήφισμα κατά των ενεργειών της Χρυσής Αυγής


Στην συνεδρίαση του  δημοστικού συμβούλιο μετά από πρόταση του δημάρχου Αγρινίου Π. Μοσχολιού αποφασίστηκε ομόφωνα να εκδοθεί ψήφισμα του δήμου που θα καταδικάζει τις πρόσφατες ενέργειες στελεχών, μελών και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση στη Γαβαλού και το Μεσολόγγι...

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αγρινίου κάλεσε το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα να καταδικάσει τα συγκεκριμένα γεγονότα τονίζοντας πως τέτοια περιστάτικα πρέπει να καταδικάζονται ακόμη περισσότερο όταν σε αυτά εμπλέκονται βουλευτές που θα έπρεπε να διαφυλάττουν τη νομιμότητα.
Το λόγο από την Λαϊκή Συσπείρωση πήρε αρχικά ο Δημήτρης Δήμας που τόνισε ότι πρόκειται για φασιστική οργάνωση που επιζητεί να καλλιεργήσει τον φόβο στην κοινωνία εξυπηρετώντας άλλα συμφέροντα και καλλιεργώντας το μίσος σε αυτούς που δεν φταίνε για την κατάσταση στην κοινωνία, ενώ χαρακτήρισε και του Βουλευτές που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους επεισόδια ως "τραμπούκους".
Τέλος ο κ. Καζαντζής τόνισε ότι η παράταξή του θα στηρίξει το ψήφισμα, ενώ υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρξει ψήφισμα το οποία θα καταδικάζει την βία απ'όπου και να προέρχεται.

Πηγή: http://www.cityvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου