14/7/12

Διπλωματικό πραξικόπημα αποτελούν οι δηλώσεις του Φούχτελ στην Κρήτη.


“Αισιόδοξος δηλώνει ο ομοσπονδιακός υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας, Χανς-Γιοακίμ Φούχτελ για τη συνεργασία Γερμανίας – Κρήτης που προωθεί ο ίδιος.
Μάλιστα, βρέθηκε στην Κρήτη και τόνισε ότι η συνεργασία που προωθείται έχει στόχο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας..”
Αγαπητή Ολυμπία διάβασα το άρθρο για την παρουσία του Φούχτελ στην Κρήτη και αυτό που τράβηξε την προσοχή μου είναι η έκφραση “Αισιόδοξος δηλώνει ο ομοσπονδιακός υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας για τη συνεργασία...
Γερμανίας – Κρήτης που προωθεί ο ίδιος”!

Τι πάει να πει συνεργασία Γερμανίας-Κρήτης; Ποιος είναι αυτός που παρακάμπτει το
ελληνικό κράτος και προωθεί διακρατική συνεργασία της Γερμανίας με μέρος της ελληνικής επικράτειας σαν να πρόκειται για αυτόνομο κράτος;;;;;

Αυτό που είπε αυτός ο κύριος αποτελεί ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
Η Γερμανία μπορεί να συνεργάζεται με την Ελλάδα.
Η Κρήτη είναι περιοχή της Ελλάδος.

ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ.

Κανένα κράτος δεν μπορεί να συνεργάζεται ως κρατική οντότητα με μια περιοχή ενός άλλου κράτους και να παρακάμπτει το σύνολο!!!

Για του λόγου το αληθές θέλω να σας πληροφορήσω ότι σε ένα ανάλογο διπλωματικό πραξικόπημα, πρωτοφανές στα διπλωματικά χρονικά, είχε προβεί ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Γιουγκοσλαβία κατά τις αρχές της δεκαετίας του ’80, Τζων Σκάνλον.
Αυτός ο κύριος μέσα στους πρώτους 3 μήνες της θητείας του στο Βελιγράδι, είχε επισκεφθεί τρεις φορές τα Σκόπια, και είχε μιλήσει κιόλας και στο πανεπιστήμιο των Σκοπίων, “Κύριλλος και Μεθόδιος” με μια εμπρηστική ομιλία, στην οποία υιοθετούσε όλες τις επεκτατικές και αλυτρωτικές βλέψεις των Γιουγκοσλάβων εναντίον της Ελλάδας και μεταξύ άλλων είχε πει ότι “είναι ιδιαίτερες οι σχέσεις των ΗΠΑ με την (τότε) Ομοσπονιακή δημοκρατία της ‘Μακεδονίας’”
Πώς μπορούσε ένα κράτος να έχει ιδιαίτερες σχέσεις με μια συγκεκριμένη περιοχή ενός άλλου;;;

Οι γνώστες της διεθνούς πολιτικής με αυτή τη δήλωση κατάλαβαν ότι ο άξονας της πολιτικής των ΗΠΑ για την περιοχή είχε αλλάξει, κι ότι με αυτήν τη δήλωση έμπαιναν τα θεμέλια μιας μελλοντικής της ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ. Η οποία και έλαβε χώρα στα επόμενα χρόνια…

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΛΟΝ. Και παραπέμπει σε παρόμοιες μεθοδεύσεις!!!
Ιδιαίτερα τώρα που ξέρουν ότι η περιοχή έχει φυσικό αέριο ή και πετρέλαιο για λεηλασία….
Τη θεωρώ επικίνδυνη και ύποπτη.
Έχουμε υποστεί αρκετή καταστροφή. Ας μην χάσουμε και τα εδάφη μας.
Ας μην αφήσουμε τον επιτετραμμένο κομιτατζή της Μέρκελ να ξεκοκκαλίσει την χώρα μας “για την ευημερία, την ειρήνη και την ασφάλεια της διευρυμένης Ευρώπης” που έλεγε κι η κυρία Μπενάκη το 2005!!!
Γράφει η Σοφία


Πηγή: http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου