20/7/12

Ξηλωθείτε για να ζουν καλά…


Εις υγείαν  των κορόιδων έπινε ο Τσοχατζόπουλος… Η απληστία δεν είχε τέλος αρκεί να  σκεφθεί κανείς ότι τα 2 δις που έχουν βρεθεί έως τώρα αφορούν μόνο το 5% των χρημάτων που ξεπλύθηκαν  βρώμικα, όλα αυτά τα χρόνια…
Την ίδια ώρα τα τζιμάνια του οικονομικού επιτελείου ετοιμάζονται να «αρπάξουν» από τις τσέπες των ελλήνων πολιτών  11,5 δις  ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί το ίδιο οικονομικό σύστημα που ίδιοι έφτιαξαν.

Έτσι κι αλλιώς γι εκείνους μόνο τα χρέη των πολιτών και των κρατών στις τράπεζες είναι ιερά και αδιαπραγμάτευτα.

Και έχεις τη Βίκυ Σταμάτη να σου λέει ότι ζει με τον τρόπο ζωής μιας μέσης Ελληνίδας, που απλά έχει μία στοιχειώδη οικονομική άνεση!!!

Μα ακούς τι λες κοπέλα μου; Ακόμη και στην φυλακή σε τακτά χρονικά διαστήματα αισθητικός με έδρα το Κολωνάκι σου παραδίδει στην είσοδο των φυλακών δέμα που περιέχει πανάκριβες κρέμες προσώπου, αξίας εκατοντάδων ευρώ.

Έχεις δει πολλές φυλακισμένες να περιποιούνται τον εαυτό τους, βάζοντας σε καθημερινή βάση τις ελβετικές και γαλλικές κρέμες ;

Σε αυτό βέβαια μας αποστομώνει πετώντας υπονοούμενα… Δηλώνει εξιλαστήριο θύμα και ζητά ερευνά για το πως ζουν οι σύζυγοι και άλλων πολιτικών - ακόμα και πρωθυπουργών - πριν περάσει - όπως λέει - λαϊκό δικαστήριο.

Τι γίνεται σε αυτό το κράτος ρε παιδιά έλεος!!!
της Μιχαλούς


Πηγή: http://topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου