19/10/12

Έτσι τιμωρήθηκε η Παπαχρήστου


Πώς τιμωρήθηκε η Παπαχρήστου
Τρεις  περιπτώσεις αθλητών και μία προπονήτριας εξέτασε η Δικαστική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, τις αποφάσεις των οποίων επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Μεταξύ αυτών και της Βούλας Παπαχρήστου...

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, οι αθλητές Μιχάλης Σταματόγιαννης, Αθανασία Πέρρα, Βούλα Παπαχρήστου και η προπονήτρια Σοφία Μπακατσάκη, υπέπεσαν σε παραπτώματα του άρθρου 41, σύμφωνα με το οποίο, αθλητές και προπονητές οφείλουν να συμπεριφέρονται πάντοτε κατά τρόπο σύμφωνο προς τις αρχές του Ολυμπισμού, του αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος και να τηρούν το καταστατικό και τους κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ.

"Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής και έτσι η Αθανασία Πέρρα τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό από διεθνείς αγώνες, με αναστολή δύο χρόνων και η προπονήτρια της Σοφία Μπακατσάκη με διακοπή συμβολαίου από την τέλεση του παραπτώματος έως τις 31 Σεπτεμβρίου 2012, σύμφωνα με το άρθρο 44, παράγραφο 2 του καταστατικού του ΣΕΓΑΣ.

Σε ό,τι αφορά τον Μιχάλη Σταματόγιαννης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους διεθνείς αγώνες για χρονικό διάστημα έξι μηνών, με αναστολή ενός έτους, σύμφωνα με το άρθρο 44 παράγραφο 2 του καταστατικού του ΣΕΓΑΣ", συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:
"Τέλος με γραπτή επίπληξη τιμωρήθηκε η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου".

Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου