19/10/12

Ο Παναγιώταρος διαψεύδεται από τον... Παναγιώταρο (video)



Τα «μαζεύει» τώρα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η. Παναγιώταρος ύστερα από τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στο BBC. «Βρισκόμαστε σε εμφύλιο πόλεμο και όσοι δεν το βλέπουν αυτό στρουθοκαμηλίζουν», είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό κανάλι...

Στην παρατήρηση του βρετανού δημοσιογράφου ότι «εμφύλιος» είναι βαριά λέξη, ο ακροδεξιός βουλευτής απάντησε: «Βλέπουμε λαθρομετανάστες να διαδηλώνουν με την υποστήριξη της αριστεράς και των αναρχικών και βουλευτές να τους υπερασπίζονται στα δικαστήρια ή στα αστυνομικά τμήματα. Η σημερινή ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να πολεμήσει ένα νέο είδος εμφυλίου, αν και σε κανένα δεν αρέσει αυτό. Από τη μια πλευρά βρίσκονται οι εθνικιστές, όπως εμείς, και όσοι Ελληνες θέλουν η χώρα τους να ξαναγίνει όπως ήταν στο παρελθόν, και από την άλλη λαθρομετανάστες, αναρχικοί και όλοι όσοι καταστρέφουν την Αθήνα».

Τώρα ο κ. Παναγιώταρος παίρνει πίσω τα περί εμφυλίου και με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «Κανένας εμφύλιος δεν υπάρχει στην Ελλάδα… αυτά είναι κινδυνολογίες του συστήματος για να τρομοκρατήσει τον λαό». Μάλιστα κατηγορεί το βρετανικό κανάλι ότι παράφρασε τα λεγόμενά του «κατά το δοκούν».

Πηγή: http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου