24/10/12

Απογραφή αλλοδαπών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου απαίτησε η Χρυσή Αυγή


Σε μια ακόμα ανήκουστη ενέργεια προχώρησε η Χρυσή Αυγή με σκοπό αυτή τη φορά -μετά τα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς- να κάνει "απογραφή" στα πανεπιστήμια...
Προς δυσάρεστη έκπληξή τους τα μέλη των πρυτανικών αρχών και όλοι οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου βρήκαν στο προσωπικό τους e-mail επιστολή του βουλευτή της Χ.Α. Παν. Ηλιόπουλου με την οποία απαιτούσε να τον ενημερώσουν για τον αριθμό αλλοδαπών φοιτητών που στεγάζονται στις φοιτητικές εστίες του Ιδρύματος.
Χωρίς να κρύβουν την προσβολή που ένιωσαν, τα μέλη των πρυτανικών αρχών απέρριψαν το παράγγελμα του βουλευτή της Χ.Α. χαρακτηρίζοντάς το "απαράδεκτο".
Η ...στρατιωτικού ύφους επιστολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής είναι η παρακάτω:
"Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον αριθμό Ελλήνων φοιτητών που φιλοξενούνται - στεγάζονται στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον αντίστοιχο αριθμό αλλοδαπών φοιτητών. Περιμένω την απάντησή σας σε αυτό το e-mail".
Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει αναφέρει σε ομιλία του στη Βουλή, ότι στις φοιτητικές εστίες μειώνονται οι θέσεις για τους Έλληνες, καθώς πολλές καλύπτονται από μετανάστες.

Πηγή: http://www.lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου