5/1/13

Atenistas: Εκατοντάδες δώρα κι ευχές για τα παιδιά της πόλης μας


Αν μπορούσαμε με δυο λέξεις να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας τη Κυριακή στις 30/12, το όνομα του καφέ εστιατορίου που μας φιλοξένησε για δεύτερη χρονιά ταιριάζει απόλυτα..pure bliss!Για δεύτερη χρονιά η ανταπόκριση από όλους εσάς ήταν τεράστια και καταφέραμε και συγκεντρώσαμε πάρα πολλές σακούλες με ολοκαίνουρια παιχνίδια...

Τη Κυριακή 30/12 η ομάδα atenistas Plus έστησε μια πολύ ωραία γιορτή  παιδιά κατέκλυσαν όλους τους ορόφους του pure bliss και επαγγελματίες μας βοήθησαν κάνοντας face painting στα παιδιά και στη συνέχεια παίξαμε με τα εκπληκτικά επιτραπέζια παιχνίδια του Playhouse. Στις 13.00 μικροί αλλα και μεγάλοι απολαύσαμε μια καταπληκτική παράσταση από τη θεατρική ομάδα Κοπέρνικος (Ευχαριστούμε θερμά τον Άγγελο Αγγέλου και τον Λευτέρη Ελευθερίου και το καλλιτεχνικό γραφείο HeartArt που μας έφερε σε επαφή!!!) και τέλος η γιορτή έκλεισε με μουσική.

Η Μαριέττα Φαφούτη με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα μας, τραγούδησε και έπαιξε με τα παιδιά στην πιο ξεχωριστή και αξέχαστη συναυλία της. Το χαρήκαμε όλοι τόσο πολύ και την ευχαριστούμε θερμά!! Σίγουρα θα ακολουθήσει και άλλη στο μέλλον!

Στη συνέχεια τα παιχνίδια που είχαμε συγκεντρώσει δόθηκαν στα παιδιά που είχαν έρθει και για όσα δεν κατάφεραν σε εκπροσώπους των οργανώσεων. Πιο συγκεκριμένα τα δώρα δόθηκαν στο Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης  στην Παιδόπολη Άγιος Ανδρέας, στην οργάνωση Η καρδιά του παιδιού  στο ξενώνα της οργάνωσης ΑΡΣΙΣ, σε οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα από το Δήμο Αγίων Ανάργυρων- Καματερού, το Δήμο Αχαρνών, καθώς και στο Κέντρο βρεφών Μητέρα.

Επειδή όμως τα δώρα που συγκεντρώθηκαν ήταν πολύ παραπάνω, μετά το πέρας της εκδήλωσης ξεχυθήκαμε στους δρόμους και με αυτοκίνητα τα δωρίσαμε σε παιδιά που συναντήσαμε σε παιδικές χαρές σε Ελαιώνα, Κολωνό, Ακαδημία Πλάτωνος και Κυψέλη.

Θερμές ευχαριστίες σε αυτό το σημείο θέλουμε να δωσουμε για τις δωρεές τους σε παιχνίδια τα καταστηματα: Μουστάκας, Το Παιχνίδι, Playhouse, Καισσα, Τσιρωνης/Ανεμη, Ergopec, Καλκιτο και Fenalie. Εκτός όμως από παιχνίδια δωρισαμε και βιβλία, οπου είχαμε πολλές χορηγίες και θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τις εκδόσεις Καστανιώτη, Ψυχογιός, το ίδρυμα Ευγενίδου και πρπσωπικά τους συγγραφείς Αυγουστο Κορτω και Αρη Δημοκίδη!! Τέλος θεωρήσαμε ότι εκτός απο παιχνίδια τα παιδιά θα ενθουσιάζονταν με παιδικές παραστάσεις και γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε παρα πολυ τα ακόλουθα θεάτρα για τις προσκλήσεις που με μεγάλη χαρά μας έδωσαν:Βαφείο, Ιλίσια, Ορφέας, Θεμέλιο, Κινητήρας, Ρουγγερη-Ελληνικός Κόσμος, Θέατρο Τέχνης Καρολου Κουν, Ζινα, Αποθήκη, Ακαδήμια, Αργώ, Παιδική σκηνή Χελώνα, Δαναός, Ακάδημος, Αθηνά, Ίδρυμα Κακογιάννη. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τα Ster Cinemas στο Ιλιον για τη διάθεση εισιτηρίων αλλά και το Allou Fun Park για all day passes που μας έδωσαν! Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Kraft που μας γλυκανε με τις σοκολάτες Lacta!!

Ραντεβού του χρόνου πάλι, ως τότε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τα χαμόγελα που κάνατε πραγματικότητα

Πηγή: http://atenistas.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου