19/1/13

ΣΥΡΙΖΑ για έκθεση ΔΝΤ: Στο κενό η δήθεν ανάκαμψη


Στο κενό πέφτει η ωραιοποίηση της κατάστασης που θέλησε να κάνει η κυβέρνηση το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτή δηλαδή της δήθεν ανάκαμψης και των δήθεν τελευταίων μέτρων, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ανακοίνωσή του με αφορμή την έκθεση του ΔΝΤ που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή...

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «δεν αποτελεί έκπληξη η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην οποία περιγράφονται, από τη μία οι φόβοι τους για μια ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που θα απαλλάξει τη χώρα από την πολιτική των μνημονίων και της λιτότητας, και από την άλλη νέα σκληρά μέτρα περικοπών σε μισθούς και συντάξεις με ταυτόχρονες απολύσεις στο Δημόσιο και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας».

«Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά περίτρανα ότι η εφαρμογή της πολιτικής των μνημονίων είναι άδικη, καταστροφική και αναποτελεσματική» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου σημειώνει ότι «όσες παρεμβάσεις και να γίνουν στα εσωτερικά της χώρας, με διάφορες υποδείξεις, το σίγουρο είναι ότι η κοινωνία δεν χειραγωγείται και θα αγωνιστεί με αξιοπρέπεια για την ανατροπή αυτής της πολιτικής».

Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου