7/1/13

Μουτσινάς: "Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ κάνει συμβιβασμούς"

Στην αντεπίθεση περνά ο Πάρις Μουτσινάς, ο οποίος μαζί με τον Οδυσσέα Βουδούρη, τέθηκαν εκτός ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, με απόφαση του Φώτη Κουβέλη.
Ο κ. Μουτσινάς, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, δήλωσε ότι η ηγεσία του κόμματος έχει προχωρήσει σε συμβιβασμούς...

"Θεωρώ ότι δεν είναι φυσιολογική μια διαγραφή μας από το κόμμα αυτή τη στιγμή. Μάλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, γιατί από το κόμμα δεν μπορεί να μας διαγράψει. Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ κάνει μάλλον κάποιους συμβιβασμούς και συμψηφισμούς, ενδεχομένως για την σταθερότητα της κυβέρνησης", είπε χαρακτηριστικά.
"Δεν είμαστε εκτός γραμμής. Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ κάνει μάλλον κάποιους συμβιβασμούς και συμψηφισμούς, ενδεχομένως για την σταθερότητα της κυβέρνησης. Θεμιτό, αλλά όχι κατανοητό. Η σταθερότητα δεν εξασφαλίζεται έτσι. Αν υπάρχουν ενδείξεις για τον κ. Βενιζέλο, θα πρέπει ο ίδιος να βάλει τον εαυτό του στη διάθεση της έρευνας" πρόσθεσε.
Ο κ. Μουτσινάς τόνισε ότι εκφράζει μαζί με τον κ. Βουδούρη, το Αριστερό Δίκτυο το οποίο έχει μεγάλη συμμετοχή στελεχών και μελών του κόμματος.
"Δεν είμαστε μόνοι μας" σημείωσε.
Μάλιστα κατήγγειλε ότι  είχαν διαφωνήσει με τη μονομερή αντιμετώπιση του κ. Παπακωνσταντίνου, πριν τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
"Εμείς, πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε βγάλει ήδη δελτίο τύπου με τον κ. Βουδούρη, και διαφωνούσαμε με την μονομερή αντιμετώπιση του κ. Παπακωνσταντίνου, γιατί αλλοίωσε τη λίστα. Αυτό είναι μονομερής και αποπροσανατολιστική αντίληψη που απαλλάσσει πολλούς από το κάδρο. Και τον κ. Βενιζέλο και τους υπευθύνους του ΣΔΟΕ" τόνισε ο κ. Μουτσινάς και κατέληξε λέγοντας ότι η ΔΗΜΑΡ έχει εκτροχιαστεί και ο ίδιος δεν θα παρεκκλίνει από την προγραμματική συμφωνία, όπως κάνει η ηγεσία.

Πηγή: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου