16/1/13

Απίστευτη καταγγελία!!! "Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει" στη ΔΕΗ


Ιστορίες νεοελληνικής τρέλας, που σχετίζονται με τη ΔΕΗ, συνεχίζουν να βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Πλέον πρόσφατο «κρούσμα» η καταγγελία του Ανδρέα Αβραμίδη, μέλους της ΔΣ της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, σύμφωνα με την οποία εργαζόμενοι της επιχείρησης είναι ταυτόχρονα και εργολάβοι, αναλαμβάνοντας εργολαβίες για λογαριασμό της επιχείρησης!!!

Η επώνυμη καταγγελία του κ. Αβραμίδη είναι ενδεικτική της κακοδαιμονίας που χαρακτηρίζει τη δημόσια επιχείρηση, καθώς, όπως προκύπτει από αυτήν, ο συγκεκριμένος ηλεκτρολόγος, που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως εργολάβος, εργάζεται στην εργολαβία του στην περιοχή του και μάλιστα σε ώρα κανονικής του εργασίας, με προφανή τη βλάβη που προκαλεί στο Δημόσιο μια τέτοια τακτική.
Το νέο τραγελαφικό περιστατικό αφορά τη ΔΕΔΔΗΕ, η οποία αποτελεί θυγατρική της ΔΕΗ και προέκυψε από την απόσχιση της πρώην γενικής διεύθυνσης διανομής. Η ΔΕΔΔΗΕ ελέγχει το δίκτυο διανομής της ΔΕΗ, η λειτουργία του οποίου επηρεάζει σχεδόν το σύνολο των καταναλωτών της χώρας.
Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία του κ. Αβραμίδη, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αφού το φαινόμενο –όπως προκύπτει πάντα από την καταγγελία- είναι διαδεδομένο και πολλές άλλες, με πρωταγωνιστές εργαζόμενους ή ακόμη και
συνταξιούχους της ΔΕΗ.
«Αυτή η γενικευμένη παραβατικότητα δεν είναι τυχαία, αλλά παράγωγο των ιδεών που έχουν καλλιεργηθεί, των πολιτικών που ασκούνται και της δομής της επιχείρησης που ενισχύει το διευθυντικό δικαίωμα και μετατρέπει τους εργαζόμενους σε απλά όργανα εκτέλεσης εντολών», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Αβραμίδης.
Στην επιστολή του, ο κ. Αβραμίδης, φοβούμενος συγκάλυψη από την πλευρά της ΔΕΔΔΗΕ και κατά συνέπεια της ΔΕΗ, ζητά για το θέμα εξονυχιστικό έλεγχο. Βέβαια, σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από την πλευρά της θυγατρικής της ΔΕΗ.
Η νέα καταγγελία για το φαγοπότι στη ΔΕΗ έρχεται σε μια χρονική συγκυρία, που ο Έλληνας φορολογούμενος καλείται να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη, για να καλύψει ο ίδιος την αδυναμία της δημόσιας επιχείρησης να βάλει τάξη στη λειτουργία της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου