29/1/13

Κύριε Σαμαρά κόψτε τώρα τα δώρα…


Την εικόνα που βλέπετε την βρήκα τυχαία μπροστά μου στο Facebook. Είναι ο διάλογος του βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη με Έλληνες πολίτες και αφορά το ζήτημα της βουλευτικής αποζημίωσης.
Τα λόγια είναι περιττά…

Καμαρώστε ήθος από βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου!

Σε μια περίοδο, που ο ίδιος προσωπικά, μέσω της ψήφου του, έχει επιβάλει στον Έλληνα να ζει με 500 ευρώ και αυτά, αν έχει δουλειά, στον ίδιο δεν φτάνει η παχυλή του αποζημίωση, η οποία δεν έχει υποστεί την παραμικρή μείωση σε όλο αυτό το διάστημα, γιατί όπως μας ενημερώνει…, έχει να κάνει δώρα στους ψηφοφόρους του…!!

Ουσιαστικά ο κύριος Γεωργιάδης ομολογεί εμμέσως πλην σαφώς την συντήρηση του πελατειακού συστήματος, που οδήγησε την χώρα σε αυτό το σημείο.

Προτρέπει μάλιστα όσους από μας δεν μας αρέσει, να πιούμε ξύδι για να μας περάσει!

Χωρίς ίχνος ντροπής, στους ανθρώπους που του εξασφαλίζουν αυτήν την παχυλή αποζημίωση μέσα από την φορολογία, χωρίς ίχνους σεβασμού στους ανθρώπους που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Το να ζητήσω από τον κύριο Γεωργιαδή να παραιτηθεί δεν έχει κανένα νόημα, γιατί αυτό προϋποθέτει την ύπαρξη φιλότιμου, το οποίο με αυτές τις δηλώσεις αποδεδειγμένα δεν υπάρχει.

Αυτό όμως που έχει νόημα για μένα και φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για σας είναι να μάθω αν συμφωνούν με την άποψη του κυρίου Γεωργιάδη και οι υπόλοιποι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και αν όχι γιατί δεν ακούστηκε ούτε μια διαμαρτυρία;

Αν έχει την ίδια άποψη ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κύριος Σαμαράς και αν όχι γιατί δεν έχει απαιτήσει ήδη την παραίτηση του;

Δείξτε μας επιτέλους με πράξεις το ήθος που ευαγγελίζεστε κύριε Πρωθυπουργέ, έχοντας υπόψιν σας ότι ο ευτελισμός της έννοιας του κοινοβουλευτικού άνδρα, οδήγησε την Δημοκρατία μας στην παρακμή.

Δείξτε μας ότι τουλάχιστον σέβεστε τον ελληνικό λαό που ματώνει για τα δικά σας λάθη.

Ζητείστε άμεσα την παραίτηση του βουλευτή σας και φέρτε τώρα πρόταση για ένταξη της αποζημίωσης των βουλευτών στο ενιαίο μισθολόγιο, κόβοντας μαχαίρι προνόμια, επιδόματα και δώρα…
του Μιχαλάτου Παναγιώτη

Follow @PanosMichalatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου