30/1/13

Υποψήφιος Πρόεδρος στο επικείμενο Συνέδριο της «Δημιουργίας Ξανά!» ο Άγγελος Μπαρμπαλιός


Την υποψηφιότητητά του για τη θέση του Προέδρου,  στο επικείμενο Συνέδριο που οργανώνει η  «δημιουργία, ξανά!»,  ανακοίνωσε  με ανοιχτή επιστολή του στο διαδίκτυο,  ο μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Άγγελος Μπαρμπαλιός.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Μπαρμπαλιού έχει ως εξής...

Αγαπητοί Φίλοι Συνδημιουργοί,
Τον Μάρτιο του 2012 ξεκινήσαμε με ένα αγνό και άφθαρτο πάθος να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα του πολιτικού συστήματος. Ανταποκριθήκαμε με ενθουσιασμό στο εμπνευσμένο κάλεσμα του ιδρυτή μας, χτίζοντας όλοι μαζί τη “δημιουργία, ξανά!” και καταφέραμε αυτό που δεν ξανάγινε.
Μετά από μια σύντομη περίοδο ανασυγκρότησης, έχει φτάσει πλέον η στιγμή να μετασχηματιστούμε σε έναν οργανωμένο πολιτικό φορέα που θα εκφράζει ουσιαστικό και δημιουργικό πολιτικό λόγο καταθέτοντας προτάσεις, λύσεις και όραμα.  Έναν πολιτικό φορέα ο οποίος θα διέπεται από τις αρχές της συλλογικότητας, της δημοκρατικότητας, της αξιοκρατίας και της διαφάνειας.
Με αυτές τις σκέψεις, αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου στο Συνέδριο της «δημιουργίας, ξανά!» στις 9 Μαρτίου. Για να εκφράσω όλους όσους πιστεύουν στο «όλοι μαζί» και στο «εμείς». Για να δώσουμε ώθηση στον διάλογο και τη δημοκρατική σύνθεση. Για να ξαναχτίσουμε τη «δημιουργία, ξανά!». Πιο ώριμη και πιο αποφασιστική. Πιο εξωστρεφή με δυναμικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις στην κοινωνία. Πιο αποτελεσματική στη διεκδίκηση ενός κράτους που θα στέκεται δίπλα στους πολίτες, και ιδιαίτερα στους νέους. Ενός κράτους αρωγό και όχι εμπόδιο στις προσπάθειες των δημιουργικών και άξιων Ελλήνων.
Σας καλώ όλους να χαράξουμε μαζί το δρόμο για την Ελλάδα που μας αξίζει. Μια Ελλάδα με Ανάπτυξη, Ασφάλεια, Δικαιοσύνη και Διαφάνεια. Να δημιουργήσουμε ξανά, μια ανοιχτή, προοδευτική και ριζοσπαστική παράταξη που θα αφήνει πίσω το χρεωκοπημένο πολιτικό παρελθόν και παρόν. Μια παράταξη που θα γεφυρώνει όλες τις μεταρρυθμιστικές πολιτικές προσπάθειες που μοιράζονται το όραμα μας.
Καλώ όλα τα μέλη μας να θέσουν υποψηφιότητα για τα θεσμικά όργανα στο Συνέδριο μας. Η προσπάθεια είναι συλλογική, η βοήθεια όλων σημαντική και κανείς - μα κανείς δεν περισσεύει.

Με αφοσίωση στο κοινό μας όραμα,
Άγγελος Μπαρμπαλιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου