5/10/12

Τι είχε πει ο Λ. Τζανής σε δημοσιογράφο, λίγο πριν αυτοκτονήσει


Συγκλονίζει τον πολιτικό κόσμο της χώρας η αυτοκτονία του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Τζανή.
Ο Λεωνίδας Τζανής βρέθηκε απαγχονισμένος στο γκαράζ του σπιτιού του, λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Πέμπτης...
Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στο Βόλο.
Ο πρώην υφυπουργός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί στη δικηγορία, έβαλε τέλος στη ζωή του, λίγες μέρες μετά τη  δημοσίευση της λίστας των ελεγχόμενων από το ΣΔΟΕ 36 πολιτικών, η οποία περιελάμβανε και το όνομά του. Μάλιστα, φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί σε συγγενείς του ότι δεν αντέχει να διασυρθεί ξανά το όνομά του.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-volos.gr, ο Λεωνίδας Τζανής λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει είχε μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του "Marconi Radio 96,1 F.M.", Γιώργο Κουμιώτη.
Ο διάλογος, που έγινε στις 2:56 το μεσημέρι της Πέμπτης και τον οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος και παλιός συμμαθητής του υφυπουργού, είναι αποκαλυπτικός της ψυχολογίας του.
"Μου τηλεφώνησε για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες και με τον ίδιο καταθλιπτικό τόνο στην φωνή, άρχισε να με ρωτάει διάφορα περίεργα" δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Ο διάλογος που ακολούθησε
Λ.Τ: Γειά σου Γιώργο, ο Λεωνίδας είμαι. Να σε ρωτήσω κάτι; Πώς το λες στο ραδιόφωνο, τί σακάκι φορούσα στο Γυμνάσιο;
Γ.Κ.: Καλά ρε, με πήρες μεσημεριάτικα για να με ρωτήσεις τί σακάκι φορούσες στο Γυμνάσιο;
Λ.Τ.: Ναί, θέλω να το ακούσω. Τί σακάκι φορούσα στο Γυμνάσιο;
Γ.Κ.: (Γελώντας) Φορούσες εκείνο το καταπληκτικό το καρό, με τις δερματίνες στους αγκώνες και ανεβοκατέβαινες στο προάυλιο, στη παράγκα, με ένα βιβλίο στο χέρι, σαν σπασίκλας που ήσουνα.
Λ.Τ.: Ρε μ..........α, ξέρεις εκείνο το σακάκι, από πού το είχα πάρει; Απ' τα παλιαντζίδικα.
Γ.Κ.: Είσαι άρρωστος; Γιατί είναι κλεισμένη η φωνή σου;
Λ.Τ.: Όχι, δεν είμαι άρρωστος. Θα τα πούμε άλλη ώρα, γειά.


Συλλυπητήρια από το ΠΑΣΟΚ
"Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει τη βαθειά του λύπη για τον αδόκητο θάνατο του Λεωνίδα Τζανή, ενός στελέχους της δημοκρατικής παράταξης που υπηρέτησε τα κοινά μέσα από την δραστηριότητά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και από την κεντρική πολιτική σκηνή, ως βουλευτής και υφυπουργός", αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ για το θάνατο του Λεωνίδα Τζανή απευθύνοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πηγή: http://news247.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου