8/10/12

«Χουντική πρακτική η απαγόρευση διαδηλώσεων κατά Μέρκελ», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ


Για «χουντικές πρακτικές» κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την απαγόρευση συναθροίσεων και διαδηλώσεων, κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου, Ανγκέλα Μέρκελ στην Αθήνα...

Με αφορμή τις αποφάσεις της κυβέρνησης και την απαγόρευση των συναθροίσεων, η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε γραπτή καταγγελία στην οποία μεταξύ των άλλων σημειώνεται πως «η σπουδή της κυβέρνησης να ξεθάψει ένα χουντικό νομοθετικό διάταγμα περί απαγόρευσης συναθροίσεων, να κλείσει τους σταθμούς του μετρό και να δημιουργήσει κλίμα φόβου, αποδεικνύει πόσο η ίδια τρέμει τη μαζική παρουσία του λαού».
Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως «η μαζική και ειρηνική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, θα αποτελέσει ένα ζωντανό δημοψήφισμα ενάντια στην πολιτική της λιτότητας» και επισημαίνεται πως θα πρόκειται για «ένα ξεκάθαρο όχι στα νέα βάρβαρα μέτρα. Ένα μήνυμα λαϊκής κυριαρχίας και δημοκρατίας που θα σταλεί σε ολόκληρη την Ευρώπη και θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής».

Πηγή: http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου