15/10/12

"Είναι φυσικό οι πουλημένοι Megaλοδημοσιογράφοι να μην αποδέχονται τις συνωμοσίες."


Αν σε κάτι συμφωνούμε όλοι στην Ελλάδα, αυτό είναι  η αδυναμίας μας της εις βάθος μελέτης των θεμάτων.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι πριν από μερικά χρόνια το Mega διακύβευμα και προεκλογικό σύνθημα της ελληνικής κοινωνίας, ήταν η καθημερινότητα του Πολίτη, κοινός δηλαδή το:  ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας, προσέξτε δεν μας ενδιέφερε το μέλλον,  μας ενδιέφερε μόνο το παρόν...

Και καλά να ενδιαφέρεται μόνο για την καθημερινότητα και το παρόν  ο γέρος του χωριού, το δυστύχημα  όμως είναι ότι αυτό ήταν και ο κύριος δημόσιος λόγος εκτός των τυχοδιωκτών καιροσκόπων πολιτικών και των Megaλοδημοσιογράφων.
Αυτοί οι Megaλοδημοσιογράφοι κατά έναν υπερβολικό τρόπο, πάντα επιτίθενται αποκλείουν και απορρίπτουν κάθε σκέψη ή αναφορά σε συνωμοσίες, αυτό βέβαια είναι φυσιολογικό εκ μέρους τους να συμβαίνει, γιατί απλά δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η έννοια της συνωμοσίας είναι σχεδόν ταυτόσημη με αυτήν του προγραμματισμού και της εις βάθος μελέτης των θεμάτων.
Είναι φυσικό για κάποιον Megaλοδημοσιογράφο που δημαγωγεί υπέρ της καθημερινότητας αφού μέχρι εκεί φτάνει ο νους του,  να μην μπορεί να αποδεικτή την ύπαρξη συνωμοσιών.
Δεν θέλω να πω ότι όλα εξαρτώνται από συνωμοσίες, όμως όλα εξαρτώνται από μακρόπνοα σχέδια, τα οποία όμως χωρίς και μια δόση συνωμοσίας δεν μπορούν  και ποτέ να γίνουν πράξη.
Στα σοβαρά έθνη όπως και στην φύση δεν υπάρχει η έννοια του δικαίου, υπάρχει μόνο η έννοια του συμφέρον, για αυτό και όποιος αναζητά το δίκιο του πάντα χάνει το συμφέρον του, το δίκιο είναι το παρελθόν το συμφέρον είναι το μέλλον, εμείς ως λαός μάθαμε να αναζητούμε το δίκιο και χάσαμε το συμφέρον.
Η αδυναμία κάποιου να αποδεκτή την ύπαρξη συνωμοσιών, αν δεν είναι σκόπιμη, είναι σίγουρα αδυναμία του να προγραμματίζει το μέλλον του και να δει το συμφέρον του.
Έχει γράψει ο Πάουλου Κοέλιο: Όταν θέλεις πάρα πολύ κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί (συνωμοτεί) για να τα καταφέρεις.
Εμείς αποτύχαμε γιατί τα ενδιαφέροντα μας ως έθνος ήταν το τίποτα της καθημερινότητας.
Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου  έλεγε στους ψηφοφόρους του: Το ΠΑΣΟΚ είσαστε εσείς που λαδώσατε το αντεράκι σας !
Προσωπικά πιστεύω ότι οι Megaλοδημοσιογράφοι είναι συμμέτοχοι- υποστηρικτές σε όλες τις συνωμοσίες εναντίων του ελληνικού λαού, αρκεί  να λαδώνουν το αντεράκι τους.
Χωρίς την συμπόρευση  σε μια συνωμοσία παρακμής  και αλληλοκάλυψης Megaλοδημοσιογράφων και πολιτικών δεν θα μπορούσε να ξεπέσει η Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση.
Η αδυναμία τους να αποδεχτούν την αναγκαιότητα ενός οργανωμένου σχεδίου, τους οδηγεί στο να απορρίπτουν τις συνωμοσίες, αυτοί που ζουν μόνο για την καθημερινότητα και για το αντεράκι τους.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Πηγή: http://exomatiakaivlepo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου