2/12/12

Το ΣΔΟΕ ελέγχει τη Μαργαρίτα Παπανδρέου


Τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, σύζυγο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου και μητέρα του Γιώργου, εμπλέκουν μάρτυρες στην υπόθεση με την "λίστα Λαγκάρντ"...

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, υπάρχουν επίσημες καταθέσεις οι οποίες και αναφέρουν ότι η μυστηριώδης γυναίκα με τα 500 εκατομμύρια είναι η κυρία Παπανδρέου. Οι καταθέσεις δόθηκαν στους οικονομικούς εισαγγελείς, Πεπόνη και Μουζακίτη στο πλαίσιο της δικογραφίας για την γνωστή λίστα.
Σε κατάθεση που έδωσε ο Στέλιος Στασινόπουλος, επικεφαλής του ΣΔΟΕ, αλλά και ο διευθυντής Περιφερειακής Διεύθυνσης, Ε. Καραμάνος, ορκίστηκαν πως στη σύσκεψη των πέντε διευθυντών του ΣΔΟΕ αναφέρθηκε και το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας γράφεται μάλιστα πως ο διευθυντής ελέγχων, κ. Λέκκας ανέφερε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του, "πίσω από τη μεγαλύτερη κατάθεση της λίστας είναι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου".
Όμως, στην κατάθεση του ιδίου στους κυρίους Μουζακίτη και Πεπόνη, ο ίδιος δεν αναφέρει το περιστατικό.
Επιπλέον, ο κ. Στασινόπουλος υποστηρίζει πως ο Νίκος Λέκκας, του απάντησε ότι δεν έχει δει τη λίστα, αλλά έχει ακούσει ότι η γυναίκα με τα 500 εκ. είναι πολιτικό πρόσωπο και μάλλον είναι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Εντούτοις, επιβάλλεται να σημειωθεί πως στην "λίστα Λαγκάρντ", ως δικαιούχος της συγκεκριμένης κατάθεσης εμφανίζεται μία ιδιωτική υπάλληλος.

Πηγή: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου