13/12/12

Πάνος Καμμένος: Η ελληνική απάντηση στην αποστασία είναι ανένδοτος αγώνας


Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο πρόεδρος του κινήματος Πανός Καμμένος προέβη στην ακόλουθη δήλωση...
«Ολοκληρώθηκε η συζήτηση- συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Όπως βλέπετε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παραμένει συμπαγής, παρουσία 18 βουλευτών.

Δύο επέλεξαν τον δικό τους δρόμο. Ο ένας να πορευθεί για το όνειρο της νέας κεντροδεξιάς, όπως ο ίδιος έλεγε και ακολουθώντας τον εκπρόσωπο των διαφωνούντων-τον κ. Σταμάτη-που χθες παρακάλεσε τον Πρωθυπουργό, τον κ. Σαμαρά, να ανοίξει την καρδιά του και τη  μεγαλοσύνη του ώστε να τους δεχθεί πίσω. Αναφέρομαι στον Κώστα Μαρκόπουλο.

Ο έτερος ήρθε εδώ προκειμένου να διεκδικήσει ένα ρόλο σε αυτό το σόου που παίζεται τις τελευταίες ημέρες, όπου διάφορα σενάρια έρχονται να πλήξουν δήθεν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Στην αρχή μίλησαν για το δολάριο, ενώ η πάγια θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι η παραμονή στο ευρώ γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας βγάλει. Μιλήσαμε για την έκδοση των περίφημων CDO, δηλαδή των τίτλων από τα κοιτάσματα πετρελαίου που είναι σε δολάρια και θα αποτελέσουν ένα μεγάλο συναλλαγματικό «μαξιλάρι» για την πατρίδα μας και όπλο για τη Ευρώπη, κατάρρευσε και αυτό.

Επανέφεραν την υπόθεση που έχει να κάνει με την προεδρία της Δημοκρατίας και το περίφημο non paper, του οποίου την πατρότητα ο συγγραφέας τη δέχθηκε μέσα από το διαδίκτυο και στο οποίο αποδεικνύεται ότι τέτοιου είδους σενάρια επίσημα από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν δόθηκαν ποτέ.

Σκοπός εκείνων, οι οποίοι έπαιξαν αυτό το σενάριο, ήταν να διαλύσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, μεταξύ των δύο εκλογών. Και βέβαια, εκείνοι που είχαν την πλειοψηφία, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, τα όργανα της τρόικας και ενώ είχαν την κοινοβουλευτική δύναμη συνέχισαν να κυβερνούν μετά τις δεύτερες εκλογές. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν ουσιαστικά οι διαγραφές των ποινικών ευθυνών και οι παραγραφές του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και κάποιων στελεχών, εκτός βέβαια από το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Σήμερα, είδαμε με έκπληξη, ένας εκ των συναδέλφων μέχρι σήμερα, ο κ. Γιάννης Κουράκος, να έρχεται και να καταγγέλλει ότι τον πήρε τηλέφωνο ο κ. Βουλγαράκης και του είπε ότι δεν θα πρέπει να φύγει, γιατί τώρα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παίρνουν χρήμα και μάλιστα σε μεταγενέστερες δηλώσεις παρακολουθούσαμε εδώ στην διαδικασία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας πως ουσιαστικά ανέφερε ότι δεν θα παραμείνει σε ένα κόμμα που χρηματοδότης είναι ο κ. Βουλγαράκης. Αλλά ξέρετε ο Θεός είναι μεγάλος, γιατί τα πρακτικά επιτροπής ελέγχου πόθεν έσχες που συνεδρίασε χθες το βράδυ στη Βουλή αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα έχουν ξεκάθαρη τη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που αφορά την υπόθεση του κ. Βουλγαράκη σε σχέση με την κατάθεση για το πόθεν έσχες και η θέση αυτή την οποία πήραν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είναι μια θέση την οποία παίρνει κανείς σε κάποιον που έχει έστω φίλο και χρηματοδότη.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πια ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα σχέδιο απόλυτα ερασιτεχνικό, προωθούμενο βέβαια από επαγγελματίες που έχουν στόχο να στηρίξουν την τρόικα, τους δανειστές και τα όργανά τους τα πολιτικά στην Ελλάδα.

Προσπάθησαν να μας διαλύσουν αλλά βρήκαν απέναντί τους ένα τοίχο, τον τοίχο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και ξέρετε οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά, όσο περισσότερο τα χτυπάς, τόσο πιο βαθιά μπαίνουν στον τοίχο.

Εμείς λοιπόν οι 18 βουλευτές του τέταρτου κόμματος στη βουλή που ξεκινήσαμε μαζί, μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες μέσα από το διαδίκτυο, του κινήματος που δεν έχει ούτε χρηματοδότες, ούτε αφεντικά, ούτε σπόνσορες, του κινήματος που αγκαλιάζει τους δημοκρατικούς Έλληνες που προέρχονται από την κεντροδεξιά που πιστεύει όμως στην Ευρώπη των εθνών-λαών και όχι στην ομοσπονδιακή Ευρώπη των Γερμανών πιστωτών , από τους Έλληνες που τον εαυτό τους τον προσδιορίζουν στο κέντρο, στο κέντρο που διέλυσαν οι ίδιες δυνάμεις πριν την μεταπολίτευση αλλά και πριν τη Χούντα, στους Έλληνες που πίστεψαν στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και όχι στον κ. Σημίτη και στα swaps και στη λογική του Πάγκαλου και των Ιμίων, στους Έλληνες που πιστεύουν στον πατριωτισμό και ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς, δηλαδή σε όλους τους δημοκρατικούς Έλληνες. Σε ένα κίνημα το οποίο δεν θα αποκτήσει ούτε σπόνσορες, σε ένα κίνημα που δεν θα αποκτήσει ούτε αφεντικά, σε ένα κίνημα που υπηρετεί μόνο την Ελλάδα.

Τους απαντάμε λοιπόν ότι η ελληνική απάντηση στην αποστασία είναι μία:

Ανένδοτος αγώνας.

Αυτόν τον ανένδοτο αγώνα ξεκινήσαμε στη διάρκεια της προηγούμενης Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί με τη Διοικούσα Επιτροπή του Κινήματος. Ξεκινήσαμε ένα Συνέδριο το οποίο κάλεσε σε συστράτευση τους ελεύθερους έλληνες που δεν δέχονται να μπουν στα καλούπια των δανειστών, τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ των κινημάτων, τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ της Δημοκρατίας, τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που θέλουν τα παιδιά μας και οι γενιές που έρχονται να ζουν σε μια ελεύθερη χώρα και θέλουν να έχουν έναν πρωθυπουργό που δεν θα γονατίζει στον Βαυαρό αυτοκράτορα, τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν παίρνουν εντολή από τους τραπεζίτες.

Ξεκινάμε λοιπόν το Συνέδριό μας. Οι προσυνεδριακές συγκεντρώσεις θα γίνουν από τον Ιανουάριο. Μέχρι τις 30 του μηνός θα εγγραφούν τα νέα μέλη. Σε 15 πόλεις της Ελλάδας θα μιλήσουν όλοι οι πολίτες και εκείνοι που γίνονται μέλη, οι οποίοι έχουν και δικαίωμα ψήφου, και εκείνοι που θέλουν να μιλήσουν ελεύθερα. Θα εκλέξουμε με δημοκρατικές διαδικασίες τους συνέδρους που θα συμμετέχουν στο Συνέδριο που θα επιβεβαιώσει την Εθνική Αντιπρόταση και θα την ενισχύσει, το κυβερνητικό πρόγραμμα που έχουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, την Ιδρυτική Διακήρυξη στην οποία μένουμε πιστοί αλλά και που θα παρουσιάσει προτάσεις σχετικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, τις ελληνικές αλλαγές στη Δημοκρατία μας, που θα παρουσιάσει τις απόψεις των πολιτών, των ελεύθερων, των ανεξάρτητων πολιτών.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα έληξε τώρα, συνεχίζουμε από αύριο τον ανένδοτο αγώνα όλοι μαζί, μαζί μόνο με τους πολίτες, τους Έλληνες πολίτες σε όλη την Ελλάδα. Σας ευχαριστώ πολύ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου