17/12/12

Στη Βραζιλία σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


Συναντήσεις με τον εθνικό πρόεδρο και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος των Εργαζομένων, καθώς επίσης και με τις ηγεσίες άλλων κομμάτων,  έχει ο πρόεδρος της ΚΟ Αλέξης Τσίπρας και η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σήμερα, Δευτέρα, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας...

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στις 9.00, η αντιπροσωπεία του πολιτικού φορέα με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα θα έχει συνάντηση με τον Ρουί Φαλσάο, εθνικό πρόεδρο του PT, του κυβερνώντος Κόμματος των Εργαζομένων (Partido dos Trabalhadores) στην έδρα του κόμματος. Στη συνέχεια, στις 12.00, θα έχει γεύμα εργασίας με το PT και την ηγεσία του Φόρουμ του Σάο Πάολο (Foro de Sao Paulo), όπου συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, το μέλος της Εθνικής Γραμματείας και συντονιστής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων του PT, εκτελεστικός Γραμματέας του Foro de Sao Paulo,Βάλτερ Πομάρ, καθώς επίσης και ο Οργανωτικός Γραμματέας του PT, Πάουλο Φρατέσκι, και ο Γραμματέας Κινητοποιήσεων του PT, Ζόρζε Κοέλιο.

Στις 14.30, η αντιπροσωπεία θα έχει συνάντηση με τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων του, αντίστοιχου της ΓΣΕΕ, Ενοποιημένου Κέντρου Εργατών (CUT: Central Unica dos Trabalhadores), Ζοάο Φελίσιο, ενώ στις 15.00 με την ηγεσία του Κόμματος Σοσιαλισμού και Ελευθερίας (PSoL- Partido Socialismo e Liberdade), με συμμέτοχη της πολιτικού Λουσιάνα Ζένρο από το Πόρτο Αλέγκρε. Στις 16.30, η αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κτήμα Ακτημόνων (MST: Movimento dos Sem Terra).

Στη συνέχεια, στις 18.00, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα: Κόμμα Ελεύθερης Πατρίδας (PPL-Partido Patria Livre), Κομμουνιστικό Κόμμα της Βραζιλίας (PCdoB: Partido Comunista do Brasil) και Βραζιλιάνικο Σοσιαλιστικό Κόμμα ( PSB: Partido Socialista Brasileno).

Το πρόγραμμα για σήμερα ολοκληρώνεται με συμμετοχή της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ανοιχτή συζήτηση για την κατάσταση στην Ελλάδα στο αμφιθέατρο του PT, στις 20:00.

Πηγή: http://www.kerdos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου