9/12/12

Δήλωση του Τέρενς Κουίκ για την τουρκική κορβέτα


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, από το Βουκουρέστι όπου βρίσκεται σε αποστολή του ελληνικού Κοινοβουλίου, έκανε την εξής δήλωση:
«Γιατί έχει κάνει τόση εντύπωση η εμφάνιση της τουρκικής κορβέτας στις περιοχές μεταξύ Εύβοιας και Τζιάς;
Αναμενόμενο ήταν...

Έψαχνε το δρόμο για να φτάσει στη Μαρίνα Φλοίσβου που πλέον έχει ως συνιδιοκτήτη - συνδιαχειριστή την εταιρία Dogus τουρκικών συμφερόντων, στην οποία εταιρία μέτοχος είναι και το μετοχικό ταμείο του στρατού της Τουρκίας! Στα δικά της μέρη που αντεθνικά παραχωρήσαμε, πήγαινε!
Για περισσότερες πληροφορίες στη συγκυβέρνηση Σαμαρά. Και για πιο εξειδικευμένες στο Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ Νίκο Τσούκαλη ο οποίος πρόσφατα σε web τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μου έλεγε με επιμονή ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαχειρίζονται Τούρκοι τις ελληνικές μαρίνες.

Και για να το σοβαρέψω:
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο Υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος τι λένε; Γιατί σιωπούν; Μήπως έδωσαν τη συγκατάθεσή τους και δεν το γνωρίζουμε;
Για το Υπουργείο Εξωτερικών δεν θέτω ερώτημα. Είναι απασχολημένο με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στα Σκόπια. Πλησιάζει ο καιρός και αυτής της ήττας στην εξωτερική μας πολιτική...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου