18/12/12

Πάτρα: ΣΤΟΠ στη διαθεσιμότητα 34 υπαλλήλων του Δήμου απο το Πρωτοδικείο


Την πρώτη τους νίκη απέναντι στον «πόλεμο» που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα στους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση και το υπουργείο εσωτερικών σχετικά με τη διαθεσιμότητα κέρδισαν σήμερα εργαζόμενοι από το Δήμο της Πάτρας...


Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών εξέδωσε προσωρινή διαταγή προκειμένου να μην μπουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας 34 εργαζόμενοι οι οποιοι είχαν καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας την εξαίρεσή τους από την εφαρμογή του σχετικού καθεστώτος.

Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2013 οπότε θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα οι προσφεύγοντες θα συνεχίσουν να εργάζονται και να αμείβονται κανονικά χωρίς καμία μεταβολή, εργασιακή και οικονομική.

Αντίστοιχη διαταγή εξέδωσε πριν λίγες μέρες το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης για 14 δημοτικούς υπαλλήλους και το Πρωτοδικείο Κοζάνης για 17.

Στη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς τάχθηκε υπέρ της παραμονής τους στο δήμο.

Να σημειωθεί πως αύριο καταθέτουν ασφαλιστικά μέτρα οι 16 εργαζόμενοι ΙΔΑΧ ΔΕ του Δήμου Χαλκιδέων και ακολουθούν οι 18 ΙΔΑΧ της Νέας Ιωνίας και οι 16 του Δήμου Αρτέμιδος - Σπάτων.

Πηγή: http://www.attacktv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου