11/12/12

Πάνος Καμμένος στον Real FM: Όσοι δεν αντέχουν ας γυρίσουν στα μαντριά τους


Όταν κάτι καινούργιο γεννιέται το παλιό αρνείται να πεθάνει. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ένα Κίνημα Πολιτών που ξεκίνησε από το διαδίκτυο, πολίτες που συναντηθήκαμε και συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα αγώνα κοινό, απέναντι στην πολιτική της εξαθλίωσης των Ελλήνων...


Απέναντι στα μνημόνια, απέναντι στον παλαιοκομματισμό, απέναντι στις πολιτικές της μεταπολίτευσης που έφεραν εδώ την πατρίδα μας, απέναντι στους προσκυνημένους, απέναντι στους σπόνσορες των πολιτικών με τις μαύρες σακούλες της SIEMENS ή τις χάρες. Έτσι θα παραμείνουμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εγώ δεν κρατώ κακία σε κανένα, όσοι αντέχουν να συνεχίσουμε, θα συνεχίσουν μαζί μας, όσοι δεν αντέχουν μπορούν να γυρίσουν στα μαντριά τους, καλό ταξίδι.

Δημοσιογράφος : Σχετικά με τη δήλωση του κ. Μανώλη για το non paper με  τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; 

Π. Καμμένος: Τα κόμματα των επαγγελματιών είχαν στήσει από πριν μια ομάδα προκειμένου να αμφισβητήσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε. Όταν είδαν το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών, αποφάσισαν να ξεκινήσουν αυτή την προσπάθεια και μάλιστα η πρόταση που υπήρχε ήταν να εξελιχθεί το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ένα κόμμα κεντροδεξιό, το οποίο θα ήταν ένα κακό αντίγραφο της ΝΔ.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είναι ούτε στην κεντροδεξιά, ούτε στην κεντροαριστερά. Είναι ένα Κίνημα Πολιτών το οποίο ξεκίνησε με ανθρώπους που προέρχονται από την κεντροδεξιά αρνούμενοι την ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης και την υποταγή στους τοκογλύφους.

Με τους ανθρώπους του Δημοκρατικού Κέντρου με τους ανθρώπους που προέρχονται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ , που αρνήθηκαν την πολιτική του Σημίτη και της υποταγής, με ανθρώπους της πατριωτικής αριστεράς, είμαστε όλοι μαζί, γιατί είμαστε πρώτα από όλα, Έλληνες, έτσι θα συνεχίσουμε. Αν θέλουν κάποιοι  να δημιουργήσουν παραμάγαζα είχαν άλλους τρόπους να το κάνουν. Μέσα από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ όχι.

Δημοσιογράφος: Ο κ. Μανώλης ισχυρίζεται ότι με το  non paper  στην Προεδρία της Δημοκρατίας  θέλατε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως όρο για να μπείτε στην κυβέρνηση, τι απαντάτε; 

Π. Καμμένος: Εγώ είχα υπουργεία όπως και οι περισσότεροι που ξεκινήσαμε για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αφήσαμε υπουργεία για να πάμε στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο επαγγελματίας πολιτευτής κ. Μανώλης λειτούργησε ως αποστάτης.

Το  non paper το οποίο ανέφερε, ήταν ένα χαρτί που φαίνεται ότι κάποιοι εμπνεύστηκαν προκειμένου εμείς να υποταγούμε στην συγκυβέρνηση της τρόικας.
Ούτε υποταχθήκαμε, ούτε ποτέ θα υποταχθούμε.  
Και αυτά τα non paper μπορούν να τα χρησιμοποιούν μεταξύ τους εκείνοι που διαπραγματεύονται καρέκλες και μισθούς. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  δεν διαπραγματευόμαστε με κανένα από αυτούς, συνομιλούμε μόνο με τον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου