11/12/12

Παραιτήθηκε και ο Χρήστος Ζώης από τους ΑΝΕΛ


Την απόφασή του να παραιτηθεί από εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Χρήστος Ζώης. Να σημειωθεί ότι ο κ. Ζώης δεν ήταν βουλευτής, αλλά στέλεχος του κόμματος του Πάνου Καμμένου με τη θέση του εκπροσώπου Τύπου, από την οποία παραιτήθηκε. Το κλίμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες βαραίνει περισσότερο…


Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του Χρήστου Ζώη:

Η δήλωση που είχα κάνει στις 19/03/2012, πριν την ένταξη μου στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, κατέληγε ως εξής:

 « Τις ημέρες που προηγήθηκαν άκουσα πολλούς, πάρα πολλά και μέτρησα τις γνώμες και τις παροτρύνσεις. Δεν διακατέχομαι απ΄ το άγχος της «πολιτικής αποκατάστασης» ούτε ορίζουν τις αποφάσεις μου οι «υποσχέσεις» και οι κάθε είδους «αμοιβές». Μόνο κίνητρο μου είναι η πορεία της χώρας και η ανάγκη να εργαστούμε για ν’ αλλάξουμε τη μοίρα μας. Τη μοίρα που ορίζουν σήμερα ψυχροί, αδιάφοροι και κυνικοί λογιστές που βλέπουν μπροστά τους μόνο το κέρδος και αγνοούν τον άνθρωπο.

Σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο αποδέχομαι την πρόταση του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συστρατεύομαι στον αγώνα τους. Θα εργαστώ για να αποτελέσουμε όχι μόνο μια δύναμη έκφρασης της λαϊκής αντίδρασης αλλά και φορέα μια ς πρότασης η οποία συμβάλλει στην αναγκαία για τον τόπο Εθνική Στροφή.

 Με ρόλο ισότιμο στην Ευρώπη. Η Ελλάδα δεν είναι αποικία.

 Με Εθνική Αξιοπρέπεια. Οι Έλληνες δεν είμαστε παρίες ούτε πειραματόζωα.»

 Ό,τι είχα τότε δηλώσει εξακολουθεί να ισχύει και να το πιστεύω σήμερα περισσότερο από ποτέ. Εάν είχα μια ελαχιστότατη επιφύλαξη, μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής, σήμερα το πρωί, ακούγοντας τη συνέντευξη του προεδρεύοντος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ραδιοφωνικό σταθμό εγκατέλειψα κάθε ελπίδα. Κανείς δεν μπορεί να συνομιλήσει με το «χάος», την αφερεγγυότητα, την υποκρισία και την πολυγλωσσία.

Είναι προφανές ότι από τη στιγμή τούτη υποβάλλω την παραίτηση μου στους συνεργάτες μου με τους οποίους δούλεψα 24 ώρες το 24 ώρο σε συνθήκες πολιτικά και τεχνικά δύσκολες. Τους ευχαριστώ και τους εύχομαι καλό κουράγιο. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλους όσοι μοιραζόμαστε όχι μόνο τις ίδιες πολιτικές απόψεις αλλά και το ίδιο πλαίσιο αρχών και αξιών. Ο αγώνας μας είναι ιερός. Οφείλουμε να τον υπερασπιστούμε και να τον προστατέψουμε από άστοχες έως και επικίνδυνες για τη χώρα ιδέες που είναι άγνωστο που και πως κυοφορούνται το τελευταίο διάστημα.

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αφού έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Χρήστου Ζώη, τον ευχαρίστησε για την μέχρι σήμερα προσφορά και σημείωσε πώς "Είναι αλήθεια ότι η πορεία που έχουμε επιλέξει είναι ο δύσκολος και επικίνδυνος για το καθεστώς δρόμος. Εμείς συνεχίζουμε"

με πληροφορίες από το parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου