8/10/12

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων


Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Χρήστος Ζώης μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων προέβη στην ακόλουθη δήλωση...
«Η πρωτοφανής απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής να απαγορεύσει στην πραγματικότητα από το σύνολο των εξαγγελθεισών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Αθήνα την προγραμματισμένη από την Παρασκευή συγκέντρωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έξω από τη γερμανική πρεσβεία, προκαλεί με το αυταρχικό και αναιτιολόγητο περιεχόμενό της.

Καταγγέλλουμε την πρωτοβουλία αυτή ως αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική, καθώς στερεί από Έλληνες πολίτες το δικαίωμα της ειρηνικής συνάθροισης και παραπέμπει δυστυχώς, δεδομένης και της συγκυρίας, σε άλλες εποχές.

Ανεξαρτήτως όμως των προθέσεων του εμπνευστή αυτής της προκλητικής πρωτοβουλίας, το αποτέλεσμα είναι να παγιώνεται οριστικά η διαπίστωση ότι η κυβέρνηση παίρνει διαζύγιο από τον ελληνικό λαό, αγνοεί και περιφρονεί τα συναισθήματα και τις απόψεις του και επιλέγει την ολομέτωπη αντιπαράθεση και τη φίμωσή του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου