7/10/12

Βαρύ και ...ασήκωτο το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ


Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Η δημσκοπική του κατάρρευση, μαζί με αστοχίες και τελευταίο χτύπημα την λίστα Λαγκάρντ, έχουν φέρει τα στελέχη σε απόγνωση...
Μεταξύ τους μάλιστα συζητάνε και θέμα αλλαγής ηγεσίας, χωρίς να το θέτουν κάπου ευθέως, ωστόσο και να θέλουν να προχωρήσει τέτοιο σενάριο, δεν γίνεται, αφού υπάρχει τεράστια ένδεια και σε στελέχη!

Επίσης του καταλογίζουν ως μέγιστο λάθος την εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, χαρακτηρίζουν την εμφάνισή του εκεί ως τραγική και ως «πολιτική αυτοκτονία» που έχει κοστίσει στο ΠΑΣΟΚ πάρα πολύ!

Ενδεικτικό μάλιστα της σφοδρότατης αμφισβήτησής του είναι και το γεγονός, ότι μέτρησε άλλη μια «απώλεια» στελέχους πιστού σε αυτόν μέχρι πρόσφατα, του βουλευτή Αρκαδίας Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος μάλιστα αυτοβούλως παραβρέθηκε την Τετάρτη στην παρουσίαση του βιβλίου του υπ’ αριθμόν ένα εσωκομματικού «εχθρού» του Βενιζέλου, του Α. Λοβέρδου!

Είναι γεγονός, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περνά τις πιο δύσκολες ώρες του στην ηγεσία του Κινήματος. Και αυτό μόλις εφτά μήνες μετά την θριαμβευτική του εκλογή ως διαδόχου του Γ. Παπανδρέου…

Πηγή: http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου